Öltözködjünk

Szilveszteri tuning

Ha a karácsonyt jó kislányként is töltötted, a szilveszter a bulizásról szól. És ha a fa alatt nemcsak tusfürdõ, hanem boríték is volt, igazán lõhetnél magadnak valami új szerkót. Ezeket a ruhákat a közelgõ farsangon is felveheted!

A szilveszter az az éjszaka, amikor bátran szárnyalhat a fantáziád. Ilyenkor szinte kötelező kibújni a szürke hétköznapok fogságából, az egyhangú és egyszínű öltözködésből. Valóra válthatod az álmaidat, amelyekben te vagy a partikirálynő, fényes, csillogó-villogó ruhácskában, flitterekkel és csillámporral behintve az egész testedet.

Az év utolsó napjaira felkészültek az üzletek, és ha karácsony előtt még nem feltétlenül találtad meg a megfelelő ruhadarabot, most biztosan sikerülni fog. Elég, ha beugrasz egy órára valamelyik bevásárlóközpontba, talán el is szédülsz a sok-sok csillogó kelmétől, ékszertől, cipőkétől, csak győzz választani. Ebben pedig az a fő szempont, hogy hol töltöd a szilveszter éjszakáját.

Színház, étterem
Ide kisestélyi ajánlott boleróval, vagy alkalmi ruha valamilyen fényes anyagból, némi csillámmal. Ha a ruha anyaga matt, akkor ezt ékszerrel és csillogóbb sminkkel pótolhatod – előző nap feltétlenül tarts főpróbát –, de a legtutibb, ha műszempillát teszel fel. Lehet kapni olyat, amelyikben néhány szál van kis csokrokba összeragasztva, ebből egy-két darab elég is a szemed felső-külső zugába: olyan lesz a tekinteted, mint Bambinak…







Promod, 11 990 Ft






Promod, 2990 Ft


































Promod, 7500 Ft


Bál, rendezvény
Erre természetesen megfelelő báli ruhával, nagyestélyivel kell készülnöd, megfelelő frizurával és sminkkel, de akik ilyen eseményre hivatalosak, valószínűleg nem hagyják a ruha és a kiegészítők kiválasztását az utolsó napokra.







Mango, 19 999 Ft






Mango, 25 399 Ft




























Baráti társaságban, otthon
Ilyenkor nyugodtan elengedheted a fantáziádat, a barátaid ismernek, szeretnek, és nem fognak megbotránkozni a leglilább harisnyán sem. Amennyiben szórakozóhelyre mentek, akkor azért érdemes előre tájékozódni (beugorni a helyre), hogy mennyire van meleg/hideg a helyiségben, lehet-e asztalt foglalni, hogy néha le tudj ülni pihenni stb. Öltözködésre lefordítva: így derül ki, hogy a ruha fölé kell-e kardigán, alá pedig vastagabb harisnya (vagy leggings), illetve hogy nem szabad túl magas sarkú topánban menni, ha végig kell állni az éjszakát.







Mango, 6399 Ft






Promod, 6990 Ft




























Utcabál, afterparty
Na, ebben az esetben meg se forduljon a fejedben a magas sarkú ötlete. Igyekezz úgy kombinálni az öltözékedet, hogy passzoljon hozzá egy kényelmes cipő, bokacsizma, csizma, amely semmiképpen ne legyen új darab! Az hamar kényelmetlenné válhat, és nem biztos, hogy haza tudsz ugrani váltásért. Mindenképpen valamilyen laza cuccban vágj neki az éjszakának, ilyen partikra felesleges a nagyestélyi, és kényelmetlen is, ellenben a kényelmes és dögös stílus a nyerő. Tipp: utcabálra simán felveheted a szűk farmeredet a csinos ruha alá, bokacsizmával kiegészítve. És inkább legyen egy kardigánnal több, mint kevesebb!







Promod, 10 990 Ft






Promod, 13 990 Ft


































Mango, 6399 Ft






Extra ötletek:
– Tömegpartira nem érdemes méregdrága cuccban menni, a nagy tolakodásban még baja eshet (kiégetik cigivel, leöntik vörösborral), és nem jó az új évet sopánkodással kezdeni. 
– Nem biztos, hogy a táskádat le tudod tenni biztonságos helyre. Olyan táskát válassz, amelynek a szíját (pántját) át tudod vetni a válladon, de mégis kicsi, hogy ne zavarjon tánc közben. Most szólunk: nem kell az egész sminkkészletet magaddal hurcolnod, elég a rúzs.
– Indulás előtt még akkor is egyél néhány falatot, ha vacsorával egybekötött mulatságba készülsz. Ki tudja, hány köszöntőpohárkával kell koccintanod az étkezés előtt.
– Szépen kérünk, ha vezetsz, ne igyál alkoholt (ööööö, a koktél is idetartozik, csak drágább)!
– A taxit érdemes már az előző napon megrendelni, mert a mínusz nullával egyenlő az esélye annak, hogy éjjel kettőkor ne foglaltat jelezzen a központ. Az utcán leintett taxi pedig elviszi a januári ruhakeretet. Pedig jön a leárazááááááááááááásssssssssssssss!!!!!!!!!!!
– Öltözz fel rétegesen (néha az anyádnak is lehet igaza), menj csizmában, és vigyél váltócipőt, mert lehet, hogy messze tudsz csak parkolni, vagy az éjfélt az utcán szeretnéd tölteni, akkor pedig nem elég a vékony (és átizzadt) ruhára felkapott télikabát. Boldog új évet kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top