Öltözködjünk

Okos – és szép is!

Minden nõ tudja, hogy nem elég divatosan öltözködnie, a külsejét csak a megfelelõ kiegészítõkkel varázsolhatja igazán trendivé. A kiegészítõk körébe ma már beletartozik a mobiltelefon. De ezen is lehet javítani!

Ez az őrület, mint jó néhány más is, Ázsiából indult hódító útjára, és noha pár éve itthon is vásárolhatunk úgynevezett mobilékszereket, a trend mostanában kezd igazán kibontakozni. Végre mindenki kifejezheti önmagát a mobilja által is, nem kell hozzá mást tennie, mint a személyiségének és akár az alkalomnak megfelelő mobilékszert választania.

Azzal ugyan tisztában vagyunk, hogy ez újabb merénylet a pénztárcánk ellen, de ha körülnézünk, hogy milyen vicces, aranyos és sokszínű kiegészítőket árulnak – ráadásul nem is nagyon elrugaszkodott áron –, akkor előbb-utóbb biztosan elcsábulunk.

A telefongyártók és -tervezők eleinte csak azzal kezdték, hogy egy-egy telefont olyan színben dobtak piacra, amilyet csak hölgyek vásárolnának, majd az eladási adatokon felbuzdulva, és mert ismerik a női szokásokat – legalábbis egy részüket –, elkezdtek különböző luxusmobilokat piacra dobni, amelyeket neves divattervezők bevonásával terveztek. Ez beindította a mi kis fantáziánkat, de akkor ezek csak egy szűk kör számára voltak hozzáférhetőek. Arannyal futtatták be a telefonokat, és különféle drágakövekkel díszítették, szinte mindegyik egyedi darab volt, megfelelő körítésekkel tálalva.

Motorola
Motorola

 
 

Az első ékszertelefonok megjelenése a közepes árkategóriában sem váratott magára ezután. A cégek igyekeznek minél nőiesebb, figyelemfelkeltőbb és persze apróbb telefonokat gyártani – különleges női tudásokkal felvértezve: kapható (rózsaszínben és feketében) telefon külön ruházatiméret-táblázattal és bevásárlólista tárolására alkalmas felülettel.

Samsung 707SC ékszermobilok

Az már csak hab a tortán, hogy nem elégszenek meg azzal, hogy a vásárlók az aktuális divatnak és a fejlesztéseknek köszönhetően egy-két évente lecserélik a mobiljukat. Lehetőséget adnak arra, hogy még az egyedibbnél is egyedibb telefont kreáljunk magunknak, amelyet azután hangulatunk szerint változtatgathatunk és tehetünk stílusunkhoz illővé.

Mobilekszer.hu – 2700 Ft

A mobilékszerek között szerencsére már az egészen fiatalok is találnak kedvükre valót, de vannak elegáns és kimondottan szép darabok is, amelyek valóban szép kis ékszerek.
Ha valaki mégsem szeretné, hogy lifegjen valami a telefonján, annak felragasztható strasszkövet ajánlanak az eladók, mobilmatricákat, de már nem egyedi kívánság az sem, hogy a mobilra valamilyen képet fessenek, vagy belegravírozzák a kedves nevét.

Drmobil.hu – 1300 Ft

Vége tehát az unalmas, egyforma telefonoknak, de figyeljünk oda a válogatásnál: kapható olyan mobilékszer is, amely egyben hívásjelző, és eszeveszetten villog majd, ha feltárcsáznak minket…

További mobilékszereket és kiegészítőket találsz képgalériánkban! Katt ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top