nlc.hu
Öltözködjünk
Semmi sem állíthat meg!

Semmi sem állíthat meg!

Compeed vízhólyagtapasz - hatékony megoldás, 10 másodperc alatt! Itt a tavasz. Virágba öltözik a természet, egyre melegebb napsugarak cirógatják a bőrünket, hódítani szeretnénk és szerelmesek leszünk. Mi lehet vonzóbb a férfitekinteteknek, mint egy csinos láb? (Igen, hölgyeim a férfiak jelentős része bizony először a lábát nézi meg a nőknek).

Ilyenkor különösen fontos, hogy a lábunk mindig a lehető legjobb formában legyen. A jó formának remek kiegészítője egy szexi papucs, vagy szandál. A leggondosabb lábápolás sem készíthet fel azonban egy új, vagy éppen már kényelmesnek tűnő lábbeli okozta kellemetlenségekre. A bőrünkkel közvetlenül érintkező pántok, csatok kidörzsölhetik, sőt fel is törhetik a lábunkat. Így a legígéretesebben induló buli, vagy új kalandokat sejtető nyaralás is könnyen rossz élménnyé válhat. Ilyenkor nyújt gyors és hatékony segítséget a Compeed vízhólyagtapasz.

A Compeed vízhólyagtapasz második rétegként, diszkréten, szinte észrevétlenül simul az érzékeny bőrfelületre. Különlegesen puha, zselés anyagának köszönhetően megvédi a sebet a súrlódástól és a nyomás fájdalmas hatásától és gyorsítja a gyógyulás folyamatát. Már 10 másodperc múlva érezni fogod a különbséget! A Compeed vízhólyagtapasz vízhatlan, zuhanyzáskor, vagy fürdéskor is a helyén marad, akár több napon keresztül viselheted!

A vízhólyag után a bőrkeményedésekkel és a tyúkszemmel is elbánnál? Egy egész termékcsaládot fejlesztettünk ki, hogy minden helyzetre legyen azonnali, biztos megoldásod és orvosolni tudd ezeket a kellemetlenségeket.

 

Kalandra fel! A táskádban a Compeed tapaszokkal valóban semmi sem állíthat meg.

A termékcsalád tagjai: vízhólyagtapasz, vízhólyag elleni megelőző stift, tyúkszemtapasz, aktív tyúkszemtapasz, bőrkeményedés kezelő tapasz és a repedezett bőr kezelésére szolgáló lábkrém.

 

Nagyításhoz kattints a képre!

Nagyításhoz kattints a képre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top