Öltözködjünk

Sztárok egyforma ruhában – Kinek áll jobban?

Mi, nők tudjuk, hogy kevés olyan kellemetlen dolog van, mint mikor a kedvenc ruhánk sétál velünk szembe. Ez azonban nemcsak az egyszerű földi halandókkal, de a sztárokkal is megtörténik! Szerinted kinek áll jobban?

Úgy látszik, Dita Von Teese divatpárbajra hívta Hilary Swanket. Biztos volt a dolgában, hiszen győzelméhez kétség sem fér: az úrihölgyes ruháihoz remek kiegészítőket választ. Swank kisasszony ebben a Vuitton kosztümben unalmasan szürke.

Hilary Swank
Hilary Swank
Dita von Teese
Dita Von Teese

Nézzünk csak oda, a Pussycat Dolls énekese, Nicole Scherzinger beújított. A mindent megmutató miniruhát most egy zártabb Gaultier ruhára cserélte. Pont ezt tette Kelly Osbourne is. Nehéz a választás, de mi Nicole-ra szavazunk!

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

Ditának nem elég a harcból! Hilary Swank után Ellen Pompeót, A Grace klinika sztárját pécézte ki magának, aki véletlenül ugyanazt a Dior ruhát vásárolta meg, mint ő. Szerintünk ezt a menetet is Dita nyerte. Ellen pedig jobb, ha beszerez egy új stylistot.

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo
Dita von Teese
Dita Von Teese

Iman, az extopmodell és Sarah Michelle Gellar színésznő ugyanabban a Donna Karan ruhában jelentek meg. Mindkettőjükön tökéletesen áll, a meccs döntetlen.

Iman
Iman
Sarah-Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar

Egy héttel azután, hogy Charlize Theron egy csodálatos, földig érő Versace ruhában jelent meg a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, Britney Spears ugyanannak a ruhának a rövidebb változatában vette át az MTV Music Awards 2008 díjait. A ruhaköltemény egyértelműen Charlize-nak áll jobban, aki a megfelelő eleganciával viseli azt. Britney pedig úgy fest, mint egy Las Vegas-i táncosnő.

Charlize Theron
Charlize Theron
Britney Spears
Britney Spears

És végül az utolsó nagy ütközet: akcióhősnő a playmate ellen! Jennifer Garner fiatalos, friss és üde ebben a falatnyi Temperley ruhában. Bár Carmen Electrának nem áll rosszul a türkiz, róla mégsem állíthatjuk ugyanezt. Jennifer a nyerő.

Carmen Electra
Carmen Electra
Jennifer Garner
Jennifer Garner

Még több sztárdivat:
Válassz frizurát az alakodhoz! »
Sztárok divatbakijai »
Öltözz össze a pasiddal! »
Szólj hozzá te is!
Ruhavásárlási tipp »
Varrónők topikja »
Öltözzünk – cseréljünk! »
Lap.hu:
Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »
Celeb.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top