Öltözködjünk

Szivárványszínű harisnyák

Soha ne mond, hogy soha! A bölcs tanács azoknak szól, akik elképzelhetetlennek tartották, hogy elegáns ruhákhoz – testszínű helyett – egyszer színes harisnyát húzzanak. Vagy soha nem párosítottak volna össze bizonyos színeket, például a pirosat a lilával. Ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, arról kiderült, hogy friss, új szelet hoz az öltözködésünkbe. Az összhatás érdekes, izgalmas. Induljunk hát sétára, lábunkon a szivárvány valamelyik színében pompázó harisnyával!

A palackzöld kötött ruhát megélénkíti, szemet vonzóvá teszi a türkiz harisnya (Fanatique kötött ruha, Veneziana harisnya)

Az este is viselhető flitteres kötött ruha játékosabb lesz a narancsszínű harisnyától (Fanatique ruha Veneziana harisnya)

Az élénkzöld kiskosztümhöz visszafogottabb, sötétebb árnyalatú kék színeket társítsunk! (Sáska Divat Stúdió kosztüm, Calzedonia harisnya)

A garbó nyakától a szűkszoknya aljáig egységes petrolkék öltözetet üdítően töri meg egy sárga harisnya (My Day garbó és szoknya, Calzedonia harisnya)

A gyönyörű kámzsanyakú barna ruhát a meleg zöld szín még eredetibbé teszi (PASSZIÓ ruha, Monaco harisnya)

A szürke árnyalataival készült kiskosztümhöz jól illik minden piros kiegészítő, miért ne lehetne ez egy harisnya?! (Passzió zakó és szoknya, Fanatique garbó, Monaco harisnya)

A barna tweed sorthoz eddig az őszi erdő színeiből válogattunk volna, bordót, narancsot vagy mézsárgát. Most egy élénk pink a legdivatosabb színpárja (Mexx nadrág és felső, Veneziana harisnya)

A pink ruha ’70-es éveket idéző szabása olyan leegyszerűsített, hogy „elbírja” egy másik élénk szín, a lila társítását (Mexx ruha, Calzedonia harisnya)

A piros és lila divatos idei színkombináció. De vigyázzunk, a lila kékes árnyalataival kísérletezzünk, ha piros mellé szánjuk! (Sáska Design Stúdió ruha, Monaco harisnya)

Üzletlista:

Harisnyák:  Monaco: Budagyöngye; Calzedonia: Mammut I.; Veneziana: Budagyöngye
Ruhák: Fanatique: Mammut I., MOM Park; Mexx: Westend, Mammut II., MOM Park, Bp. Váci utca; PASSZIO: Bp. V., Irányi u. 1.; Sáska Divat Stúdió: Bp. II., Keleti Károly utca 13/b.; My Day: Rózsakert
Cipők: Alberto Zago: MOM Park, Mammut I.; Branch’Shoes: Mammut I, Westend

Fotó: Falus Kriszta. Haj: Sári Kata/Outsiderhair. Smink: Nagy Andi. Stylist: Benkő Judit és Horkai Nóra. Modell: Csuhán Tünde. Helyszín: BO CONCEPT, Bp. III., Árpád fejedelem útja és Max City/ Budaörs

Még több az e heti Nők Lapjából:

Oroszlán Szonja: Az apró kilengések izgalmassá teszik az életet! »
D. Tóth Kriszta: Lányom és a lagzi »
Bor másképpen – serpenyőben, tálban, bográcsban »
Magánnyomozóval egy (hűtlen?) férj nyomában »
Ákos, a negyvenéves nagy öreg »
Hollywood nyomorról álmodik »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top