Öltözködjünk

Hadd szóljon! – 10 sztár+5 rockos ruhadarab

Az öltözködés és a zene a rock and roll megjelenése óta egy húron pendül. Mindkettő divat. Mindkettővel kifejezheted a hovatartozásodat, a gondolataidat – önmagad. A rockos stílus idén kifejezetten előtérbe került. Nézd meg, hogyan lázadnak a sztárok a sikk és a csillogás ellen.

A grunge rock legnagyobb ikonja, Kurt Cobain az öltözködésével is divatot teremtett. A Nirvana frontemberének kedvencei a százéves, csillagos dorkógyár darabjai voltak. A Converse tervezői az énekes halálának 15. évfordulójára dobták piacra rockos kollekciójukat a Nirvana frontemberének aláírásával, kézzel írt dalszövegekkel, de kaphatóak a The Doors vagy a Black Sabbath ihlette darabok is.

 

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne
Keira Knightley
Keira Knightley

A kockás ing a rock kezdeteitől fogva a stílus egyik alapdarabjának számított a fekete bőrnadrág és a fekete bőrdzseki mellett. A leglazább derékra kötve, kigombolva vagy mell alatt megkötve is hordják, de miért ne tűrhetnéd be egy magas derekú bőrszoknyába?

Agyness Deyn
Agyness Deyn
Mary Kate Olsen
Mary Kate Olsen

 
Melyik a kedvenc zenekarod? A Beatles, az AC/DC, vagy szívesebben hallgatod Janis Joplint, esetleg Marilyn Mansont? Netalán a ködös Coldplay vagy az örökifjú Rolling Stones mellett teszed le a voksod? A pólód mindent elárul!

Sharon Stone
Sharon Stone
Mischa Barton
Mischa Barton

Egy jó bőrdzsekit évtizedekig is hordhatsz. Az igazi rockerek szerint annál jobb, minél kopottabb, mert ha a dzsekijük mesélni tudna… Az idei szezonban a rövid, cipzáros motorosfazon a kedvenc. Jól öltözz alá a fogvacogtató időben!

Kate Moss
Kate Moss
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

 
Kövesd Rihanna vagy Pink példáját! A legjobban a kiegészítőkkel pörgetheted fel a stílusod, előkerülhetnek a hosszú ezüstláncok és -gyűrűk, a feliratos karkötők, a kendők és a vastag bőrövek is.

Pink
Pink
Rihanna
Rihanna

 

Divat.lap.hu »
Rock.lap.hu »
Hollywood.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top