nlc.hu
Öltözködjünk
Scarlett D&G-sminkben

Scarlett D&G-sminkben

Ismerjük a ruháikat, a parfümjeiket, a fehérneműiket és kiegészítőiket. Az olasz tervezőpáros tovább színesíti a palettát: hamarosan piacra dobják a D&G sminkkollekciót is. A kampányhoz Scarlett Johanssont szerződtették.

Stefano Gabbana szerint a nők számára smink teljesen más kategóriába tartozik, mint a ruhák. Ők viszont azon dolgoznak, hogy a sminket is – a ruhához hasonlóan – a hangulathoz lehessen igazítani.

Az első kollekció színeit a mediterrán életérzés ihlették: domináns lesz a ragyogó arany és a mélykék. A D&G rúzsok rózsaillatúak, amely a tervezőket az édesanyjukra emlékeztetik.

– Emlékszem, amikor gyerekként kinyitottam édesanyám táskáját – egyből megcsapott az a finom illat. Észrevettem, hogy amikor a nők rúzst vásárolnak, először megszagolják azt – mondta Gabbana.

Scarlett a fotókon a klasszikus szépséget, Marilyn Monroe-t idézi. Gabbana szerint a színésznő gyönyörű, ugyanakkor hihetetlenül lezser. „Nagyon Dolce & Gabbana!” – fogalmazott.

Fotó: www.dolcegabbana.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top