Öltözködjünk

Jennifer Hudson esküvői ruhát tervez

Jennifer Hudsont nem hatja meg, hogy az idei legtrendibb esküvői ruha a Szex és New York filmben látható darab mintájára készülnek. A filmben Carrie asszisztensét alakító színésznő maga tervezi saját menyasszonyi ruháját.

Jennifer Hudson esküvői ruhát tervezPedig a hollywoodi sztárokat sokszor éri az a megtiszteltetés, hogy egy őket szimpatikusnak találó, neves tervező ajánlja fel ingyen és bérmentve az esküvői ruhát nászajándéknak. Jennifer Hudson idén megy férjhez David Otungához. A színésznőnek viszont esze ágában sincs megvárni, amíg valamelyik toptervezők telt idomaira kitalál valamit, inkább mást eszelt ki.

– Úgy döntöttem, saját magam tervezem meg a ruhámat. Kifejezetten régimódi, klasszikus darab lesz, tradicionálisabb, mint minden más ruha. Szeretnék visszafogottan, a régi szokásoknak megfelelően, és nagyon klasszikus ruhában az oltár elé állni – mondta a színésznő, akit tavasz szeptemberben jegyzett el kedvese. Az esküvő időpontja még nem hivatalos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top