Öltözködjünk

Ilyen farmert vásárolj tavaszra! – Trendkalauz sztárokkal

Farmer nélkül ma már csak kevesen tengetik a napjaikat. A leguniverzálisabb ruhadarab idén mind az ezer arcát láttatja a laza pasinadrágtól a szűk csőnaciig. Megmutatjuk a legdivatosabb formákat, és azt is, hogyan viselik őket a sztárok.

 A „pasid farmerja”

Aki fanyalgott Katie Holmes tavaly nyári farmerviseletén és hanyag stílusán, annak álmában sem jutott volna eszébe, hogy idén tavasszal az egyik leghúzóbb trend lesz a férfifarmer-szabású, feltekert lábszárú, lógó ülepű darab. A laza nadrág szűk felsővel és vastag férfiövvel kifejezetten szexi – és nagyon kényelmes!

Katie Holmes

Katie Holmes
H&M

H&M
Promod

Promod


Trendtipp:
Maradj hű a trendhez, és mindig tekerd fel a nadrág szárát, így a letaposástól is óvod. Sportcipővel ne viseld, az túl trampli hozzá, magas sarkú római szandált vagy magas talpú cipőt válassz hozzá.

 Hippinadrág

 
Minél bővebb, annál jobb! – akár ez is lehetne a jelszó a „szeretkezz, ne háborúzz!” helyett. A bő szárú, 70-es évek hippidivatját idéző farmerek lassan, de biztosan egyre nagyobb szerepet kapnak. Az idei szezonban a világosabb árnyalatok divatosabbak, de szerencsére a bőségük miatt így is takarják az erősebb combokat is.

Penelope Cruz

Penélope Cruz
Mango

Mango
Miss Sixty

Miss Sixty


Trendtipp:
Hétvégi városi programhoz vagy parkban piknikezéshez vegyél fel bő, áttetsző blúzt, hatalmas napszemüveget és szalmakalapot!

 Csőnadrágok

 
Még mindig tartja magát a testre feszülő farmer, amely most színesebb és a bokánál még szűkebb, mint tavaly. A 80-as évek reneszánsza miatt a márványmintás és az erősen szaggatott darabok a legek.

Cameron Diaz

Cameron Diaz
Pull&Bear

Pull & Bear
C&A

C&A


Trendtipp:
XXL-es méretű atlétával, kalappal, de magas szárú cipő helyett magas sarkú cipővel viseld, ha nem szeretnél a tinik közt elvegyülni.

 Farmersort

 
Idén a parányi farmersort a trendskála legtetején helyezkedik el. Sajnos csak tökéletes lábon mutat jól, ezért is került nálunk a lista aljára. Kombináld csőtoppal, válltöméses blézerrel vagy a hippidivatot idéző virágos felsővel.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen
Pull&Bear

Pull & Bear
Levi's

Levi’s


Trendtipp:
A magas sarkú cipő már túl sok lenne a jóból, viselj hozzá inkább sarut, nyári csizmát vagy dorkót.

Szaggasd meg!

Az eddig felsorolt összes típust összeköti egy motívum: rojtosra koptatott comb-, lábszár- vagy fenékrész. Minél használtabbnak és mosottabbnak néz ki a nadrágod, annál jobb.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top