Öltözködjünk

Kinek áll jobban? – Sztárok egyformában

Nem biztos, hogy ugyanott vásárolnak, de néha ugyanaz tetszik meg nekik. Mivel a fotósok mindig mindenhol jelen vannak, a képek alapján eldönthetjük, kinek áll jobban ugyanaz a ruhadarab.

 Sarah Jessica vagy Reese?

Már mondanunk sem kell, hogy a Katie Holmes által tavaly viselt férfifarmer valóságos „muszáj darab” lett. A felhajtáson túl egy másik trendre törő részlet a művi koptatás. Sarah Jessica Parker, ha csak teheti, farmert hord hétköznap, így nem csoda, ha egy ilyen darabot is beszerzett magának. Reese Witherspoont viszont ritkán fotózzák le ennyire trendi darabban. A gladiátorszandállal ugyan tovább erősít, de nekünk jobban tetszik az ágyból épp csak kimászott, kócos divatikon.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon
 Rachel vagy Drew?

Mintha nem is ugyanazt a csíkos Narciso Rodriguez ruhát viselné Rachel Weisz és Drew Barrymore, annyira másképp néznek ki benne. A vastag fekete-fehér csíkos ruhát Rachel egy filmgálán viselte még decemberben. A színésznő fekete kiegészítői és sötétvörös rúzsa miatt inkább klasszikusan elegáns az összhatás. Drew Barrymore viszont a vidám piros cipőben, vörös ajkakkal és orcával inkább játékosan elegáns.

Rachel Weisz
Rachel Weisz
Drew Barrymore
Drew Barrymore
 Lindsay vagy Rihanna?

 
Ez a szegecsekkel kivert, hófehér Balmain dzseki nem egy fiatal sztár fejét elcsavarta. Először Lindsay Lohan viselte egy nyomott mintás pólóval és szürke farmerrel. Rihanna összeállításától viszont odáig vagyunk. Az egyszerű, világos sort, a szürke póló és a dzseki együttesét a különleges nyaklánc teszi még vagányabbá.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Rihanna
Rihanna
 Rumer vagy Jennifer?

 
Rumer Willis, szó, ami szó, nem a legszerencsésebb géneket örökölte a szüleitől. A fiatal hölgy dekoltázsa például botrányosan csúnya ebben a tengerészkék Camilla and Marc ruhában, így ezt a kört Jennifer Lowe Hewitt nyerte volna meg. Ami viszont a stílust és a kiegészítőket illeti, sokkal izgalmasabb Willis kisasszony összeállítása. Külön öröm a színben harmonizáló fülbevalóra és szandálra tekinteni.

Rummer Willis
Rummer Willis
Jennifer Lowe Hewitt
Jennifer Lowe Hewitt
 Kristin vagy Diane?

Kristin Scott Thomas lélegzetelállítóan fest az Yves Saint Laurent estélyiben, melynek kobaltkék szoknyarésze folyamatosan felesel a vörös szőnyeggel. A színésznő az esős idő miatt viselt fekete gyapjúkendőt. Káprázatos! Diane Krüger a Metropolitan Opera 125 éves évfordulójának tiszteletére adott ünnepségen jelent meg ugyanebben az estélyiben. A fiatal színésznő ékszerként viselte az estélyit, ezért csak egy kis fekete retikült és nagyon egyszerű frizurát választott.

Kristin Scott Thomas
Kristin Scott Thomas
Diane Krüger
Diane Krüger

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top