Öltözködjünk

A nyár legtrendibb fürdőruhái – Neked melyik áll jól?

Mindegy, hogy homokos tengerpart, a Balaton vagy a Palatinus, egy dologra biztosan szükséged lesz: fürdőruhára. Megmutatjuk, melyek a mi kedvenceink a legdivatosabb darabok közül. Nálad melyik a befutó?

Tavasszal a legtöbb nő azon van, hogy a bikiniszezonra ledolgozza a télen felszedett kilókat. Ugyan a bikinimodellek idegesítően soványak, tökéletes minden porcikájuk, feszes a bőrük, és úgy néznek ki, mintha többhetes tengerparti nyaralásból tértek volna vissza, nem szegik kedvünket. A szuper fürdőruha mindenkinek jár!

 A legdivatosabb színek és formák

Szebbnél szebb virágok

A hawaii helyett idén más virágok nyílnak a trendek „kertjében”. Aprócska, bájos tavaszi virágok, elnagyolt szirmok, élénk színű trópusi növények – bármelyik mellett döntesz, imádni fogod.
Plusztipp: a romantikus, apró virágos darabok fodros, lágy anyagú szoknyákért, nőies kalapokért könyörögnek, míg a vad trópusi indákkal egy aranyszínű szandál vagy fémkeretes napszemüveg mutat a legjobban.

Triumph - Miss Amelie

Triumph – Miss Amelie
H&M

H&M
Mango

Mango

Kis és még kisebb fekete

Nézegess még több fürdőruhát! Katt a Cosmo Bikinishow képeiért! »

A nyári szezonban a fekete szín dominál, amely rafinált szabással, különleges részletekkel párosul. A fémcsatok, vállpántok, fémes jellegű rátétek, a különleges övek, a félvállas megoldás vagy a lyukacsos forma nőies, extravagáns megjelenést kölcsönöz.
Plusztipp: csak semmi kislányos kiegészítő, viselj ezekhez a darabokhoz hatalmas karimájú hófehér kalapot vagy XXL-es fehér vagy fémszínű ékszereket!

Triumph - Highfashion

Triumph – High Fashion
Next

Next
H&M

H&M

 
Trópusi paradicsommadarak

A szezon legforróbb trendje: az életvidám, élénk színű darabok. A sáfránysárga, a tüzes vörös, a szexi élénklila és a dzsungelzöld gyönyörűen mutatnak az aranybarna bőrön.
Plusztipp:
mivel a színek önmagukban is nagyon erőteljesek, óvakodj a túlzásba vitt kiegészítőktől.

Bravissima.hu

Bravissima.hu
Olaszfurdoruha.hu

Olaszfurdoruha.hu
Triumph - Mandalay

Triumph – Mandalay

 
Retrominták kavalkádja

Lehet pöttyös, akár csíkos vagy kárómintás, nincs szabály. A lényeg, hogy érződjön rajta valami időtlen báj. Minél viccesebbnek néz ki, annál jobb.
Plusztipp: még jobb lesz az összhatás, ha műanyag ékszereket, hatalmas, műanyag keretes napszemüveget vagy szalmakalapot viselsz a bikini mellett.

Triump - Miss M2M

Triumph – Miss M2M
Mango

Mango
H&M

H&M

 
Etnó

A selyemút országainak egzotikus mintái, az afrikai vad tájak motívumai kimeríthetetlen forrást biztosítanak, idén sem maradhatunk ki belőle.
Plusztipp: a bőrsaru, a fa ékszerek, az Afrika-színű hosszú strandruhák, a fonott strandtáska és a bő tunikák tehetik még teljesebbé az összhatást.

Triumph - Mombasa

Triumph – Mombasa
Otto

Otto
Women's Secret

Women’s Secret

 

 Néhány hasznos alakformáló tanács

• Ha nagy a hasad, akkor előnyösek számodra azok az egyrészes fürdőruhák, amelyeken aszimmetrikusan helyezkedik el a minta. Optikailag így karcsúbbnak tűnnek a vonalaid. Ha szívesen vagy vízparton, de nem szeretnél bikinire vetkőzni, akkor vegyél a fürdőruhád fölé leheletvékony anyagból készült bő ruhát vagy divatos nyomott mintás tunikát! Vigyázat, ezek az anyagok nagyon vékonyak, így a fényvédő krémek használata ilyenkor is kötelező!

• Vastag comb és széles csípő esetén érdemes beszerezned egy áttetsző strandkendőt, a bikinidhez passzoló sortot vagy lenge szoknyát. Így sétálgatás közben nem azon fogsz aggódni, hogy mennyire látszanak a neked nem tetsző idomaid, és magabiztosabb leszel.

C&A

C&A
Esprit

Esprit
Bravissima.hu

Bravissima.hu

• A kis mellűek nem is tudják, mennyien sóhajtoznak a pánt nélküli vagy cérnavékony pántokkal felszerelt fürdőruhák láttán, pedig ez csak nekik áll jól. A romantikusabbak gondolkodás nélkül viselhetnek fidres-fodros darabokat is.

• A dús keblűek csakis jól tartó, vastag vállpántos darabokat válasszanak. Kerüljék a keresztbe csíkozást és a fodrokat, de a V dekoltázst eredményező felsőrész kifejezetten előnyös számukra.

• Akik álomalakkal rendelkeznek, és szívesen meg is mutatják, azoknak ajánljuk a még mindig hódító, furcsa szabású darabokat.

Triumph - Miss Campus

Triumph – Miss Campus
Triumph - Highfashion

Triumph – High Fashion
Olaszfurdoruha.hu

Olaszfurdoruha.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top