Öltözködjünk

Jessica Simpson felfedezi a valódi szépséget!

Az énekesnő, akit néhány hónapja alaposan megkritizáltak váratlan hízása miatt, most dokumentumfilm-sorozatot forgat a szépségről.

Jessica Simpson felfedezi a valódi szépséget!A VH1 csatorna új dokumentum sorozatának címe The Price of Beauty (A szépség ára) lesz. Az énekesnő a forgatás alatt beutazza a Földet és hétköznapi nőket faggat arról, meddig hajlandók elmenni a szépségért, mennyit áldoznak a fogyókúrás módszerekre, szépségápoló szerekre és ruházkodásra.

– Amikor felkészültem a valódi szépségről szóló műsorra, hirtelen úgy éreztem, átvertek – mondta Jessica. – Mindig is azt hittem a valódi szépség belülről jön és a magabiztosság az, ami gyönyörűvé tesz egy nőt, annak ellenére, hogy tudom, milyen nyomás nehezedik a nőkre, ha tökéletesen akarnak kinézni. Már nagyon várom, hogy megtudjam, más országokban hogyan viszonyulnak a szépséghez, és milyen furcsaságokat tesznek meg ezért az emberek. Azt hiszem, nagyon sokat fogunk tanulni a szépségről a film által.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top