Öltözködjünk

Magyar modell pózol a világhírű Pirelli naptárban

Hazai topmodellünk a világ egyik legismertebb naprátában pózolt többek között Orlando Bloom barátnőjével, Miranda Kerrel.

A világhírű tematikus Pirelli kalendárium témája, modelljei és fotósa minden évben nagy visszhangot váltanak ki. A 2010-es naptár fotózásának legnagyobb érdekessége, hogy Mihalik Enikő, magyar modellt is beválogatták a csapatba. A fotózásra Brazíliában került sor, a téma a természetesség volt, a lányok félmeztelenül pózoltak. Enikő a Blikknek elmondta, hogy a feltételek között szerepelt, hogy a modellek ne legyenek átszabva, ne legyen rajtuk smink és nem viselhettek drága ruhákat sem. A 22 éves békéscsabai modell ezzel a munkával olyan hírességek lábnyomába lépett, mint Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Heidi Klum, Sophia Loren. A mostani modellek között volt Orlando Bloom barátnője, Miranda Kerr is, akivel Enikő elmondása szerint, nagyon sokat nevettek. A naptárat nem lehet kereskedelmi forgalomban kapni, csakis kiemelt ügyfelek kapják meg. Ők pedig biztos nem az autószerelő műhelybe akasztják majd fel a világ leghíresebb csajos kalendáriumát.

Magyar modell pózol a világhírű Pirelli naptárban

Kép forrása: Models.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top