Öltözködjünk

Lilly Allen betört a divatvilágba

A botrányairól híres énekesnő, aki a Szigeten is fellép, a divatipart sem hagyja hidegen: saját ékszerkollekciót tervez és a Chanel táskakollekciójának lett az arca.

Lilly Allen nemrég bemutatta saját ékszerkollekcióját. Amikor az énekesnő rábólintott a felkérésre, kisétálva a tárgyalásról, egyenesen a könyvesboltokat vette célba és alaposan bevásárolt ékszerekkel foglalkozó könyvekből. „Teljesen beleástam magam a dologba” – mondta a Vogue.com-nak. „A nagymamám cigány volt, és rengeteg ékszere volt.” Lillyt ez inspirálta arra, hogy a kollekcióban tradicionális cigányékszer elemeket is belecsempésszen. Biztos nem a flamingóra vagy a pudlikutyára gondolt. A sokszor „érdekesen” öltözködő hölgyre a Chanel is felfigyelt, és legújabb luxustáska kollekciójának arcává választotta. Azok után, hogy Karl Lagerfeld Amy Winehouse-ért is teljesen odáig volt, nincs mit csodálkozni a dolgon. Lilly botrányhősnőből átváltozott egy fotózásra, és Audrey Hepburn konttyal, nádszálkisasszonyként virít a fekete-fehér fotókon.

Lilly Allen betört a divatvilágba
Lilly Allen betört a divatvilágba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top