Öltözködjünk

Az 5 legdivatosabb kiegészítő őszre

Új szezon ide vagy oda, szerencsére nem szorulunk rá teljes ruhatárcserére az első őszi napok beköszöntével. Néhány trendi kiegészítőnek köszönhetően az örök ruhadarabok hiperdivatossá válnak. Íme az öt kiegészítő, amely nélkül elképzelhetetlen 2009 ősze.

1. Szőrgallér

A színes, virágos kendők és a kör alakú sálak mellé válassz idén ősszel puha, meleg szőrmegallért – kizárólag műszőrből! Leginkább a bohém kalapokkal, kockás kabáttal vagy khakizöld zubbonnyal, színes szoknyával és térdzoknival jellemezhető countrystílushoz illik.

Reserved
Reserved
Orsay
Orsay
H&M
H&M

2. Feltűnő hajráf

Legyen színes párducmintás, díszítse kackiás toll, hatalmas masni, szegecsek vagy éppen cipzár. Minél nagyobb dísz van rajta, annál trendibb a hajráfod. Viseld hétköznapokon egyszínű felsővel. Feltűnő ékszerekkel csak buliban vesd be.

New Yorker
New Yorker
H&M
H&M
Bijou Brigitte
Bijou Brigitte

 

3. Többsoros lánc

A többsoros nyakláncok már nyáron is divatosak voltak, ősszel egyenesen kötelezőek. A különbség annyi, hogy a hosszú darabok helyett a gazdagon díszített láncok csak a mellvonalig érnek. Anyagok tekintetében mindent szabad: készülhet fémből, gyöngyházfényű gyöngyökből, díszíthetik medálok, szaténszalagok, kövek. Azért imádjuk, mert bármihez viselhetjük a mintás pólótól kezdve a bőrruciig.

Next
Next
Mango
Mango
H&M
H&M

 

4. Bőrkesztyű

Ősszel az egész testünket második bőr is borítja: régen látott divatja van a bőrdzsekinek, a bőrnadrágnak, -szoknyának vagy -ruhának és a bőrkesztyűnek is. Míg a legtöbb bőr ruhadarab fekete vagy sötétbarna, addig a kesztyűknél a színes, feltűnő darabok is divatosak.

C&A
C&A
New Yorker
New Yorker
Reserved
Reserved

 

5. Szegecses öv

Az öveknek számtalan változatával – gumírozottal, masnissal – trendi lehetsz, a mi kedvencünk a szegecses változat. A fűzőszerű, vastag öveknél vékonyabbak nemcsak divatosabbak ősszel, de a vezető stílusokhoz és az új sziluettekhez is jobban illenek.

Reserved
Reserved
New Yorker
New Yorker
Mango
Mango

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top