Öltözködjünk

Bicikli kiállítás, beszélő ruhák és még sokminden más az Öko Design Fesztiválon

Bicikli kiállítás Dániából, újrahasznosított anyagokból készült finn ékszerek, beszélő ruhák a recyckling jegyében Észtországból, és még sok más innovatív érdekesség a környezetvédelem, öko-tudatos életmód jegyében!

Bicikli kiállítás, beszélő ruhák és még sokminden más az Öko Design Fesztiválon

A környezetvédelem területén napjainkban az egyik leghangsúlyosabb szerepet a hulladék-újrahasznosítás témaköre kapja. A hulladék felhalmozódás problémájával foglalkozó rendezvénysorozat megoldásokat keres és kínál a hulladék felhasználására, valamint képződésének megelőzésére. Mindeddig nem volt Magyarországon az öko-design témájában ilyen átfogó rendezvénysorozat. Látványos, meghökkentő, ötletes, humoros és művészi értékeket hordozó alkotásokat sorakoztat fel, mint egyfajta design-demonstráció.

A fesztivál ideje alatt „Design-séta a szemétdomb körül” címmel, fiatal magyar képző- és iparművészek is bemutatkoznak. A  magyar alkotók hulladékból készített design-tárgyai, bútorai, szobrai és festményei láthatók a VAM Design Centerben.  A hat hónap során konferenciák, előadások, workshopok, divatbemutatók, képző-és iparművészeti alkotások segítik a látogatók tájékozódását a környezetvédelem, recykling fontosságát körbejáró kérdésben.

További információért katt ide »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top