Öltözködjünk

Tanulj a sztároktól! – Így viseld az ősz legdivatosabb darabjait

Ugyan nem lehet mindenki Victoria Beckham, aki a februári divatheteken a mostani szezonból választott darabokat viselte, de a sztárok többsége már nyáron beszerzett néhány őszi slágerdarabot. Lássuk, kinek mi a kedvence!

Kardigán

Katie Holmes ezzel a vékonyabb narancspiros darabbal dobta fel az egyszerű farmeres-tunikás összeállítást. Ashley Tisdale laza szerelését a derekára csatolt övvel, magas sarkú cipővel és gyöngy nyakláncokkal tehetné szexisebbé.

Katie Holmes
Katie Holmes
Ashley Tisdale
Ashley Tisdale

Fehér blúz

A fehér blúz az egyik legsokoldalúbb ruhadarab, az ősz slágere. Kate Beckinsale szakadt csőfarmeréhez és teveszőrszín táskájához finom anyagú, letisztult darabot választott, amelyet a fodros körgallér tesz különlegessé. Sienna Miller ellenben a férfias, katonai szabást és a lágy anyagot ötvöző blúz mellett döntött. A hatás ugyanolyan ellenállhatatlan.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Sienna Miller
Sienna Miller

 

Bőrdzseki

Rihanna dzsekijének hiába vannak erős vállai, a szabás, a szűk nadrág és a cipő kombinációja miatt egy igazi vadmacskával állunk szemben. Agyness Deyn stílusleckét ad a bátrabbaknak. Megmutatja, hogyan kell lazán viselni egy csillogó ruhácskához a sárkányos bőrdzsekit és a bokacsizmát.

Rihanna
Rihanna
Agyness Deyn
Agyness Deyn

 
Blézer

A hűvösebb tavaszi napok után az őszi hidegben sem kell szégyenkeznünk, ha magunkra kapjuk a tavasszal vásárolt darabot. Az év első felének slágere ugyanis tartja magát még egy darabig. Így gondolja ezt Julia Roberts és Jessica Alba is, bár a kombinálásban láthatóan más véleményen vannak.

Julia Roberts
Julia Roberts
Jessica Alba
Jessica Alba

 

Nagyvárosi stílus

Állatminta, szegecses kiegészítők, bőrből készült ruhadarabok jellemzik a modern nagyvárosi stílust. Claire Danes is felvette a lüktető ritmust, és vastag bőrövet kanyarított a derekára. Gwyneth Paltrow az egyszerű, fekete blézerhez bőrnadrágot és szegecses övet választott.

Claire Danes
Claire Danes
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

 

Vidéki stílus

Puha, kötött holmik, tweedzakó, vastag csizmák, sálak, szőrös mellények – mind a vidéki stílus jellemzői. A nagyvárosi hölgy, Claudia Schiffer szűk farmerjához kötött kardigánt és virágos blúzt visel – a vidéki romantika jegyében. Elle Macpherson szőrös mellénnyel és vastag barna övvel veszi fel vele a versenyt.

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer
Elle MacPherson
Elle Macpherson

 

Combok

Az új szezonban minden a lábakról szól. Mindegy, hogy combcsizmában, szaggatott harisnyában vagy miniszoknyában mutatjuk meg őket, a lényeg, hogy látszódjanak. Tisztában van ezzel Halle Berry is, aki fényes, fekete leggingsbe bújtatta formás virgácsait. Jessica Biel viszont a miniszoknyát választotta, és úgy mutatta meg izmos lábait.

Halle Berry
Halle Berry
Jessica Biel
Jessica Biel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top