Öltözködjünk

Őszi cipődivat – 5 kihagyhatatlan trend – VIDEÓVAL

A divatban is dübörög a rock: hódítanak a szegecsekkel, cipzárakkal, fémgombokkal díszített szandálok, bokacsizmák, babacipők és térdcsizmák. Azért a könnyedebb vagy a klasszikus műfaj kedvelői is megtalálják kedvenc darabjukat.

 Combcsizma – a szezon abszolút kedvence

 

Idén a térd fölé kúszik a csizmaszár: a szezon kedvence a combcsizma. Ezek a darabok önmagukban is feltűnőek, ezért nem tűrik meg magukon az olyan divatos díszítéseket, mint a rojtok, a szegecsek, a csatok vagy a cipzár. Bárhol és bármikor viselheted rövid ruhával, csőnadrággal, leggingsszel vagy harisnyával. Ha lehet, mellőzd a Julia Roberts-féle rosszlányjelmezt!

 

 

 

 

 

Tamaris
Tamaris
Next
Next
New Yorker
New Yorker

 

 Fűzős fazon

Lehet új hullámos takarítónő-cipő, angliai bentlakásos iskolák egyencipője, tűsarkú vagy vaskos kockasarkú változatban, a lényeg a cipőfűző. Szoknyával vagy hétnyolcados nadrággal tökéletes. A bohém hatás kedvéért viselj hozzá eltérő színű zoknit vagy harisnyát.

Esprit
Esprit
H&M
H&M
Pimkie
Pimkie

 

 Szegecsek és fémgombok

A hollywoodi sztárok legújabb őrülete Christian Louboutin szegecses, magas sarkú, hegyes orrú Lolita-cipője. Bár ezt csak kevesen engedhetik meg maguknak, azért a rockos elemekkel díszített őszi cipőkről nem kell lemondani. A szegecsek és a fémgombok mindent elleptek a szandáloktól kezdve a csizmákig, de helyettesíthetik őket cipzárak és fémcsatok is.

Deichmann
Deichmann
Promod
Promod
Tamaris
Tamaris

 

 Misztikus színek

A megszokott fekete és sötétbarna mellett a szezon kedvenc színei az éjkék, a sötétlila, a mohazöld, az aszfaltszürke, illetve az élénk bogyószínek, mint a málna, a ribizli, az áfonya, a szeder vagy a kökény. A világos árnyalatok között a natúr bőrszínek, mint a középbarna, a bézs és a konyak a legdivatosabbak. És ha még így sem tudsz dönteni, szemezgess a multikolor cipőcsodák közül.

Gabor
Gabor
C&A
C&A
Cipőpláza
Cipőpláza

 

Robusztus elegancia

Az idei szezonban minimum 6 centiméterrel a föld felett járunk. Köszönhetően a magasított talpnak, nem mindig tűnik szédítőnek ez a magasság. Hiába a hűvösebb szezon, a szandál és a nyitott orrú cipők ideje nem járt le. Húzz hozzájuk zoknit vagy harisnyát. Az ősz egyik legtrendibb fazonja a trapézsarkú, kockaorrú, magas sarkú platformcipő.

Cipőpláza
Cipőpláza
Deichmann
Deichmann
H&M
H&M

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top