Öltözködjünk

Sztárok magyar tervezők ruhaköltéményeiben – Marie Claire Fashion Days

A mára egyre szélesebb körben ismert fiatal magyar tervezők mellett az általuk felfedezett és támogatott újgenerációs tervezők is bemutatkoztak a Marie Claire Fashion Days rendezvényen.

Hatalmas várakozás előzte meg a Marie Claire Fashion Days kétnapos rendezvényét mind a sajtó, mind a divatszerető nagyközönség részéről. Szombaton a látványos, exkluzív bemutatókon (Pause Cafe, Fred Sabatier, Didier Parakian, Balenciaga, Heaven – French Collection, Chloé, Yves Saint Laurent) kívül az érdeklődök bepillanthattak egy magazinfotózás kulisszatitkaiba is invitálták őket.

Sztárok magyar tervezők ruhaköltéményeiben - Marie Claire Fashion Days
Sztárok magyar tervezők ruhaköltéményeiben - Marie Claire Fashion Days

A legnagyobb szerepet azonban a magyar divattervezők kapták. A Marie Claire két éve indította a Magyar Divatmozgalmat, amelynek keretein belül folyamatos megjelenést biztosít a fiatal magyar dizájnereknek. Ennek köszönhetően ma már keveseknek ismeretlen Anh Tuan, az Artista, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Nanushka, vagy a USE Unused. A pénteki zártkörű bemutatón sok híresség az ő modelljeikben jelent meg. Udvaros Dorottya és László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője Konsánszky Dóra ruháját, Ónodi Eszter a Je Suis Belle költeményét, Szekeres Nóra pedig a USE modelljét viselte. A mára egyre ismertebb fiatal tervezőgeneráció mellett a jövő nagy reménységei is bemutatkozhattak.

Balla Eszter (Artista), László Krisztina, MC főszerkesztő (Konsánszky Dóra), Létay Dóra (Anh Tuan), Ónodi Eszter (Je Suis Belle), Kerekes Vica (Nanushka), Szekeres Dóra (USE), Udvaros Dorottya (Konsán
Balla Eszter (Artista), László Krisztina- Marie Claire főszerkesztő
(Konsánszky Dóra), Létay Dóra (Anh Tuan), Ónodi Eszter (Je Suis Belle),
Kerekes Vica (Nanushka), Szekeres Dóra (USE),
Udvaros Dorottya (Konsánszky Dóra)

A látottak alapján kijelenthetjük, érdemes megjegyezni az Arcana, Hansági Kriszta (KREA), Havancsák Teréz, Mojzes Dóra, MRS. Herskin, Szegedi Kata (KREA) és Benus Dániel nevét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top