Öltözködjünk

Újabb világhírű énekesnő dobja piacra saját illatát

A világ legnagyobb közvetlen értékesítő kozmetikai vállalata együttműködési megállapodást írt alá a világhírű énekesnővel, Fergie-vel.

Az énekesnő által képviselt értékek, mint a függetlenség, az önbizalom és a nőiesség tökéletesen egybecsengnek az AVON értékeivel. A kozmetikai cég tervei között szerepel egy új illat megalkotása, mely kifejezi Fergie egyedi személyiségét és vonzerejét.

Az illat megalkotásánál Fergie-t intenzíven bevonják a folyamatba. Egyaránt részt vesz a csomagolás és a név kitalálásában, valamint a kampány lebonyolításában is. Az új illatot hazánkban 2010 őszén mutatják be.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az AVON-nal közösen alkothatom meg első illatomat.” – reagált Fergie. „Mindig keresem az újabb és újabb önkifejezési módokat, melyeken keresztül meg tudom osztani eredetiségemet és önbizalmamat a rajongókkal. Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan márkával dolgozom együtt, amely ilyen sokat tesz a nőkért.”

Újabb világhírű énekesnő dobja piacra saját illatát

„Fergie egy erős, magabiztos és egyedi nő, aki mindig hű marad önmagához és elveihez. Üzenete egyben az AVON hitvallása is: bárki megvalósíthatja álmait.” – nyilatkozta Jeri Ferdinand, az AVON alelnöke.

Fergie először 2009. október 27-én New Yorkban, az AVON Foundation for Women szervezésében megrendezésre kerülő éves gálán jelenik meg az AVON képviseletében. Itt az AVON jótékonysági törekvéseinek támogatójaként lép színpadra, ahol a nők életét segítő, kiemelkedő egyéniségeket ünneplik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top