Öltözködjünk

Herczeg Zoltán világsztárnak tervez

Herczeg Zoltánt maga Michael Madsen kérte fel tervezésre a saját márkája számára.
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Herczeg Zoltán divattervező támadásba lendült a világ ellen – a szó pozitív értelmében. Megálmodott és létrehozott egy új kollekciót, ami a manapság terjedőben lévő, új típusú influenza, a H1N1 mintájára, a saját monogramját is felhasználva a H1Z1 nevet viseli. A divattervező nem titkolt vágya, hogy a ruhái úgy terjednek majd szét a glóbuszon, mint valami járvány.  

Az egészen egyedülálló „betegség” terjesztésében segítségére sietett többek között Szabó Győző, Stohl András, Rékasi Károly, Németh Kristóf és Hajdú Steve, akik vállalták, hogy bemutatják a kollekció darabjait a nagyközönségnek. 

– Őket is teljesen megfertőzte. Azóta is rengeteg üzenetet kapok tőlük, hogy nagyon élvezték a kifutón töltött perceket és az egész bemutató hangulatát! Szerencsére nagyon tetszett nekik minden! Herczeg Zoltán elárulta, bár a H1Z1 már önmagában is óriási dolog az életében. Mégis ez csupán egyfajta előfutára egy igen komoly, nemzetközi projektnek. Kiderült, maga Michael Madsen kérte fel tervezésre a saját márkája számára, így Zoli egyenesen Los Angeles talán legelitebb divatpiacára törhet be.  

Forrás: Cool Live 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top