Öltözködjünk

5 kiegészítő, amitől igazán karcsúnak tűnsz – VIDEÓVAL!

Az ünnepek körül nem csak a karácsonyi menü csábít bennünket a bűnre. Szívesen szürcsölünk el egy bögre forró csokit vagy forralt bort, a süteménysütés következményeiről pedig ne is beszéljünk. Szerencsére van néhány olyan öltözködési trükk, amelyeket alkalmazva látszólag megszabadulhatunk néhány kilótól.

1. Vastag öv a derékon

A felsőtest legkeskenyebb részét körbeölelő vastag öv sok esetben még karcsúbbá teszi a sziluettet. Arra viszont készülj, hogy az alakod nőiesebb lesz. Az öv miatt jobban közelít majd az ideálisnak tartott homokóra alkathoz.

Vero Moda
Vero Moda
Pimkie
Pimkie
H&M
H&M


2. Lecsüngő sál

A hosszan lecsüngő, vékony sálak és kendők optikailag hosszabbítják a testet. A szép minták, a csillogó anyagok ügyesen terelik el a figyelmet a hasról. Vigyázz, hogy ne tekerd túl szorosan a nyakad köré a sálat! Ha így teszel, a nyakad rövidnek és tömzsinek tűnik.

Pimkie
Pimkie
Promod
Promo
Ulla Popken
Ulla Popken


3. Hosszú nyaklánc

A nyakat megkurtító rövid, dús díszítésű nyakláncok helyett válassz hosszú, lecsüngő darabokat, amelyek elegánsan terelik el a figyelmet a problémás területekről.

Vero Moda
Vero Moda
H&M
H&M
C&A
C&A

 

4. XXL-es táskák

Minél nagyobb a táskád, annál törékenyebbnek tűnsz, éppen ezért a vékony hölgyek kerüljék a feneketlen darabokat, a termetesebb nőknek pedig tilos retikül méretű táskával közlekedni. Aki szeretne néhány kilótól egy kis csalással megszabadulni, válasszon a kis táskák helyett nagyobb méretűt.

Orsay
Orsay
Promod
Promod
Marc O' Polo
Marc O’ Polo

 

5. Nagy fülbevalók

Az arcunk keskenyebbnek tűnik, ha aprócska fülbevaló helyett nagyobbat, csüngőt választunk. A figyelem ilyenkor megoszlik az arc és az ékszerek között.

H&M
H&M
Pimkie
Pimkie
Vero Moda
Vero Moda

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top