Öltözködjünk

Divat, kultúra és kikapcsolódás egy helyen

Megnyílt a Printa Akadémia, az első budapesti "concept store", mely három szó köré épül fel: print, ökodesign és a tanulás.

Megnyitotta kapuit az első hazai concept store, amelynek két tulajdonos üzletvezetője Majoros Zita és Claudia Martins ismertek és elismertek a budapesti művészkörökben. Mindketten remélik, hogy elő tudják segíteni egy olyan közösség kialakulását, aminek tagjai számára fontos a papíralapú kortárs képzőművészet és a környezettudatos dizájn szellemisége.

Divat, kultúra és kikapcsolódás egy helyen

Ennek jegyében született meg a Printa Akadémia, amely izgalmas multifunkcionális tér, galéria, üzlet, akadémia, workshop és kávézó egyszerre. A meghitt kávézó mellett egy hangulatos galériateremben magyar és nemzetközi dizájnerek és művészek munkáit tekinthetjük meg. A december 2-án nyílt első kiállításon négy magyar kortárs művész – Sugár János, Szíj Kamilla, Fischer Judit és Budha Tomi – rajzait, illetve dizájn termékeit mutatják be. Ugyanebben a térben kapott helyet az ökodizájn üzlet, amelynek kínálatában megtalálhatóak a galériában kiállított darabok limitált szériás nyomatai, a műhelyben készült szitanyomatok, továbbá válogatott, egyedi és újrahasznosított mindennapi ökodesign tárgyak, ruházat és bútorok is.

Divat, kultúra és kikapcsolódás egy helyen

Printa Akadémia 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10. www.printa.hu 
Nyitva tartás: hétfő – péntek 10 – 19, szombat 11 – 18

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top