Öltözködjünk

Kirakatmajom vagy divatikon? – Suri Cruise legszebb ruhái 2008-ban

Az idei év legtöbbet fényképezett és legjobban öltözött sztárcsemetéje Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri Cruise volt. A kétéves kishölgy hónapról hónapra mindenkit lenyűgözött. De vajon ezek a csodaszép és méregdrága ruhácskák mennyire kötik gúzsba a felhőtlen gyermeki viselkedést?

Ha étterembe megy az ember, illik kiöltözni, főleg, ha elegáns helyről van szó. Suri piros szaténruhája tökéletes választás a kamerák szempontjából, de vajon mennyire érzi jól magát benne?

Katie Holmes júliusban megkurtította tincseit, ezzel új hajtrendet teremtett Hollywoodban. Kislányát, Suri Cruise-t pedig a legjobban öltözött celebcsemetének választották. Ezt az édes fekete-pink ruhácskát elnézve meg sem lepődünk ezen.

Ha Tom vagy Katie kevésbé elegáns, Surira sem adnak különleges ruhácskát: a hangsúly az összhangon van. Tom Cruise laza, kék farmeres-inges összeállítása és Suri zöld kisruhája tökéletesen kiegészítik egymást, viselőik nem maradhatnak észrevétlenek. Lehet, hogy pont ez a cél?

 

Nem szokás kislányokat sötét színű ruhákba öltöztetni. A legtöbbjük rózsaszínt, narancssárgát és pirosat hord. Suri ebben is más. Katie Holmes és lánya olyanok ebben a fekete-fehér összeállításban, mint a sakkfigurák. A kislány sötét ruháját az ezüstszínű babacipő, Katie szerelését a fekete táska teszi stílusossá.

 

A kis Suri láthatóan jól érzi magát ebben a bájos, pink szaténgallérral és övrésszel díszített, rózsamintás ruhában. Persze az is lehet, hogy az öröm oka az októberi jó idő, a New Yorkban lévő apuka vagy éppen a beígért fagyi.


A sötétkék szaténruhácska kiemeli Suri kék szemeit. Természetesen az összhang itt sem maradhat el: a kislány harisnyájának és cipőjének színei Katie kardigánján és földig érő, kockás ruháján köszönnek vissza.

 

Végre egy olyan laza összeállítás, amelyben lehet mozogni, csúszni-mászni, nem lóg ki belőle sem a feneke, sem a dereka. Surit nadrágban még sosem láttuk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top