nlc.hu
Öltözködjünk
Claudia Schiffer tervezni szeretne

Claudia Schiffer tervezni szeretne

Claudia Schiffer úgy döntött, hogy több évtizedes modell múltját és hatalmas tapasztalatát a divatipar más részein szeretné kamatoztatni. A szupermodell divattervezőként dolgozna tovább.

Claudia Schiffer tervezni szeretne A szupermodell nemrég jelentette be, hogy végleg visszavonul a kifutók világától. Ezzel viszont nem szakít örökre a divatvilággal, hiszen divattervezőként dolgozik majd a jövőben. 

– Régóta a divatszakmában dolgozok, és a nevemet világszerte ismerik, de eddig még sosem terveztem. Szívesen belevágnék ebbe is – árulta el nemrég a 39 éves Claudia.

– Még nincsenek konkrét ötleteim, de szívesen dolgoznék például kasmírral. Ez egy olyan anyag, amelyet én is nap mint nap viselek, és szeretném mindenki számára elérhetővé tenni. De örömmel vágnék bele egy táskakollekció tervezésébe is – tette hozzá a modell, aki egyelőre még nem írt alá olyan szerződést, amely tervezői karrierjét előremozdítaná.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top