Öltözködjünk

Nullkalóriás édességek Valentin-napra – fülbe, nyakba, karra

Olyan jó lenne, ha a Valentin-napi bonbont és szív alakú csokit kiválthatnánk nullkalóriás édességekkel! Ezen felbuzdulva sütire és finomságokra emlékeztető ékszereket halmoztunk egy kupacba.

Mesekeksz
Abodi Dóra meseszép ruhái és táskái mellett találtunk néhány ínycsiklandozó, aprócska ajándékot is. A kedves figurák ugyanúgy megdobogtatják a szívünket, mint a csokis bevonatú mesekeksz.

Dora Abodi
Dora Abodi
Dora Abodi
Dora Abodi

Duna kavics és franciadrazsé
A két retroédességnek nemcsak az íze, hanem játékos formája és vidám színei is örömmel töltik el a rajongóit. Aki megmaradna a fogyókúrás változatnál, annak a bogyós ékszereket ajánljuk.

Nyikos Andra
Nyikos Andrea

 

Souffle
Souffle

Selyemcukor és sütemény
Áttetsző üveg selyemcukorszínekkel megbolondítva – nem csoda, ha egyből rászabadultunk erre a karkötőre. A csillogó, pöttyös hátú tortaszelet pedig igazi csemege a szemnek.

Kekkadesign
Kekkadesign

 

Kekkadesign
Kekkadesign

Torta és fánk
Egy ízletes fánk vagy egy nagy szelet torta kellő lelkiismeret-furdalást tud okozni a bikiniszezon előtti fogyókúrás időszak közeledtével. Ezekből a süteményekből viszont nyugodtan lakmározhatsz.

Theia
Theia

 

Theia
Theia


Csokis kávészemek

A kevésbé édesszájúaknak ajánljuk a csokis kávészemeket idéző boszorkánygyűrűket, amelyek rugalmasságuk miatt egyenesen állnak az ujjon.

Chuny
Chuny

 

Csokis keksz
Ahogy az egyszerű kekszet megbolondítja a csokoládébevonat, úgy a mi külsőnket is feldobhatja egy hangsúlyos nyaklánc.

Hoyacarnosa
Hoyacarnosa

 

Hoyacarnosa
Hoyacarnosa

Égetett cukor
A lakodalmakon a menyasszony és a vőlegény együttes erejével ripityára aprított égetettcukor-tortából az egész násznépnek falatoznia kell. Ezek a vörösrézből hajlított drót ékszerek legalább annyira gusztusosak, ráadásul sokkal tovább tartanak.

Kricsár
Kricsár

 

Kricsár
Kricsár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top