Öltözködjünk

Ötéves blogger hülyíti a divatvilágot

Agyő, Tavi Gevinson! Itt az új sztár-divatblogger, az ötéves Katie!

A divatbloggerek között sztárnak számító 13 éves Tavi Gevinson ideje lejárt. A mostanában koravén anyókának kinéző Tavi helyett (vagy mellett) egy ötéves kislány „interjúzik” a New York-i divathéten a híres modellekkel, tervezőkkel, vagy divatszerkesztőkkel. Nem kérdés, divat lett gyerekként divatbloggerkedni.

A Racked National vendégbloggere a minap Heidi Klummal beszélgetett. Bejegyzésében elárulja például, hogy kifejezetten kedvesnek tartja a modell anyukát, aki szerinte magas (egy ötéves kislánynak valószínűleg mindenki az), úgy néz ki, mint egy Barbie baba, és fáj a lába a cipőjében (ezek szerint Heidi sem szupernő). A kis hölgy aztán megmutatta a szupermodellnek a kedvenc táskáját, három (!) telefonját, majd a narancssárga körömlakkjában is gyönyörködtek egyet.

Ötéves blogger lába előtt hever a divatvilág

Katie-nak természetesen bérelt helye van a bemutatókon az első sorban, ahol a legbefolyásosabb emberek ülnek. A kislány bőszen jegyzetel, bár saját bevallása szerint számára három szó létezik ilyenkor: imádom, utálom és tetszik. És mielőtt megkérdeznétek, hogy tud jegyzetelni egy ötéves kislány, a válasz csak ennyi. Így:

Ötéves blogger lába előtt hever a divatvilág
Ötéves blogger lába előtt hever a divatvilág

Fotók: Racked.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top