Öltözködjünk

Oscar-díjas a szomszédból – Sandra Bullock stílusa

Mióta megnyerte az Oscar-díjat, mindenki rá kíváncsi. Még mi is. Csak most a filmes teljesítménye helyett a stílusát boncolgatjuk Oehler Diana stylisttal.

Oscar-díjas a szomszédból - Sandra Bullock10 ok, amiért szerethetjük Sandra Bullockot »

Sandra Bullock soha nem volt a vitriolos tollú divatújságírók vagy kritikus klaviatúrájú divatbloggerek kedvence. Ő a lány a szomszédból, aki farmerben, de magas sarkú cipőben grimaszolja végig a karrierjét az Oscarig. Bár a képzeletbeli Red Carpet díjat valószínűleg sosem ítéli neki senki, a legtöbb esetben jól és okosan választ. Egyik kedvenc alkalmi összeállításunk ez a fekete ruha, amelyet a hangsúlyos kiegészítők vadítanak meg.

Oscar díjas a szomszédból - Sandra Bullock

 

Oehler Diana stylist Sandra Bullock stílusáról: „Először is minden tiszteletem Sandra Bullocknak, hogy 44 évesen így néz ki – természetesen neki nem nehéz, hiszen mégiscsak sztár! A stílusa nem hivalkodó, ami kellő intelligenciára vall. Csak annyit mutat magából, amennyit kell, sportosan elegáns. Mindig van az öltözékében valami kis kontraszt, színeiben inkább visszafogott, semmiképpen nem erőltetett. Kedveli a letisztult formákat és a magas sarkú cipőkölteményeket. Mottója talán lehetne az is, hogy »a kevesebb több«, így teljes a sikere, és nem is tud mellényúlni az öltözködésében. Azért szívesen megnézném egyszer pink ruhában is.” 
Oehler Diana
Oehler Diana


A színésznő a hétköznapokban inkább nadrágpárti, azon belül is farmerfanatikus, de a legegyszerűbb farmer-póló összeállításokba is életet visz az olyan kiegészítőkkel, mint a cut-out szandál vagy a pilótaszemüveg.

Oscar díjas a szomszédból - Sandra Bullock

Sandra Bullock rockosabb hangulatában magas sarkú csizmával és motorosdzsekivel pörgeti fel a rogyásig unalmas csőfarmert. A legütősebb mellékszerepet ez esetben is az elmaradhatatlan aviátor-szemüveg kapja.

Oscar díjas a szomszédból - Sandra Bullock

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top