Öltözködjünk

Gyönyörű mini notebook – a kötelező kiegészítő

A HP ma bemutatta a legelegánsabb mini notebookot, ami olyan gyönyörű, hogy önálló kiegészítőként is megállja a helyét!

Gyönyörű mini notebook  - a kötelező kiegészítőA HP Mini 210 Vivienne Tam Edition a New York-i divathéten debütált a tervezőnő 2010 tavaszi kollekciójának bemutatóján. A divatot követő hölgyek már megrendelhetik saját modelljüket a  www.hp.com/viviennetam oldalon. A pillangómintás „Butterfly Lovers” a jövő kötelező érvényű kiegészítőjévé kíván válni.  A 1,22 kg súlyú, alig 3 cm vékony mini notebook  könnyen belefér bármelyik női táskába.  

“Divattervezőként mindig is inspirált az egymástól különböző világok találkozása – nyilatkozta Tam. „Az élet minden területén használom a számítógépet, így természetes volt számomra a divat és technológia párosítása.”

Inspiráció és dizájn

Tam 2010-es tavaszi kollekciójához hasonlóan a mini notebook dizájnját is a klasszikus kínai romantikus mese, a szabadságról és szerelemről szóló „Butterfly Lovers” ihlette.  A fedlapra díszítése pompázatos és nagyon tartós. A gép operációs rendszerében is megjelennek a külső dizájnelemek: animált pillangó start menüvel és három különböző háttérrel.

A HP Mini 210 Vivienne Tam Edition 2 GB memóriával és 320 GB merevlemezzel, automatikus mentésre is képes backup szoftverrel és  Microsoft Windows® 7 Premium operációs rendszerrel van ellátva.

Gyönyörű mini notebook  - a kötelező kiegészítő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top