Öltözködjünk

Katonás és romantikus – A legtrendibb kiegészítők tavaszra

Eddig a hőmérséklet csak álmodozni engedett a tavaszi kiegészítőkről, most viszont nyakunkba szakadt a tavasz. A praktikusan egyszerű vagy tavalyi ruhák trendivé tupírozására összegyűjtöttük a legdivatosabb kiegészítőket.
Katonás és romantikus - A legtrendibb kiegészítők tavaszra 10 film, amiben főszerepet kapott a divat »

Kalapok minden mennyiségben

A szalmakalapok már tavaly is divatosak voltak, most viszont valóságos kalapmánia alakult ki. A színek és a formák változatosak, a szalma mellett a katonai vászonból és farmerből készült darabok közül is válogathatunk. Viselésénél csupán egy dologra kell figyelni: ahelyett, hogy az orrunkba húznánk őket, toljuk őket finoman a fejünk búbjára.

1. Emilio Pucci; 2. H&M; 3. Next; 4.Pull&Bear; 5. Pull&Bear
1. Emilio Pucci, 2. H&M, 3. Next, 4. Pull & Bear, 5. Pull & Bear
Még több kalapért katt a képre!

Gigantikus nyakláncok

Ha eddig azt hittük, a nyakláncok már nem lehetnek nagyobbak, akkor tévedésben éltünk. A mega jelzőt felváltja a giga. Minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb. 

1. Abodi Dóra; 2. Donna Karan; 3. Burberry Prorsum; 4. H&M
1. Abodi Dóra, 2. Donna Karan, 3. Burberry Prorsum, 4. H&M
Még több nyakláncért katt a képre!

Masnik minden mennyiségben

A szezon egyik legkedveltebb motívuma a masni, amely szinte az összes kiegészítőn megjelenik. A kislányos, lolitás érzést viszont inkább hanyagoljuk, a trendi masni nemes anyagokból vagy dögös bőrből készült, de a lánccal, gyönggyel ötvözöttet vagy a flitterekkel kirakottat sem vetjük meg.

1. Miu Miu; 2. Marni; 3. Lanvin; 4. Promod
1. Miu Miu, 2. Marni, 3. Lanvin, 4. Promod
Nagyobb fotókért kattints a képre!

Retropillantás

A megszokott napszemüvegformák mellett a hatalmas sláger: a műanyag keretes retro-Ray-Bant idéző darabok, amelyeket most a legkülönfélébb színekben és mintával viselnek a trendkövetők. A vidám darabok mellett a pilótaszemüveg még mindig reneszánszát éli.

1. Pull&Bear; 2. H&M; 3. H&M; 4. Esprit
1. Pull & Bear, 2. H&M, 3. H&M, 4. Esprit
Még több vagány napszemüvegért kattints a képre!

Fejpántok és hajráfok

A gigantikus nyakláncok mellett a fülbevalók inkább feledésbe merültek. Helyettük a hangsúlyos karkötők és a feltűnő hajpántok nyertek teret. Ez utóbbiakat viseljük a homlokra húzva, de helyettük választhatjuk a díszes hajráfokat is. A jó tíz évvel ezelőtt divatos darabokat viszont inkább mellőzzük!

1. Pull&Bear; 2. Yves Saint Laurent; 3.  Abodi Dóra; 4.Next
1. Pull & Bear, 2. Yves Saint Laurent, 3. Abodi Dóra, 4. Next
Még több klassz karkötőért kattints a képre!

Szemes Nóra, a Nők Lapja Cafe szakértője szerint a 80-as évek nagyméretű és feltűnő kiegészítői még mindig jelen vannak az idei tavaszi–nyári szezonban. „Ám a neonszínű darabok helyét most a fém, a fa, illetve a rojtos ékszerek veszik át. A military, a szafari- és a törzsi trend mellett erősek a romantikus hatások, amelyek a kiegészítőkben is visszaköszönnek. A törzsi motívumokon, hasított bőrön, szegecseken és metálfényű anyagokon túl elmerülhetünk a fodrok, áttetsző anyagok, pasztellszínek és virágminták között is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top