Öltözködjünk

A sztárok kockásan szeretik

A szezon egyik legkedveltebb mintája a kockás. De vigyázat, ahogy az egyik tojás is csak a közmondásban olyan, mint a másik, kockás és kockás között is van különbség.

A kockás-csíkos-pöttyös minták örök divattriumvirátusából mindig előtérbe kerül az egyik vagy a másik. Míg a tavaly ősz és a kora tavasz a csíkok tobzódásáról szólt, addig mostanában a kockás követel magának egyre nagyobb figyelmet. Azonban jó tudni, rácsozás és rácsozás között is van különbség: ma már a palesztin kendő mintája egyenesen ciki, a pepita pedig senkit sem villanyoz fel. Nem így az amerikai cowboyok ingeit idéző vintage kockaminta, amelyet a hírességek is imádnak.

A karcsúsított, rövidebb darabokat viseljük hosszú farmerrel, farmer- vagy bőrdzsekivel, lezseren, ahogy Katie Holmes és Jessica Alba tette. De húzhatunk hozzá combközépig érő sortot és lapos talpú szandált is. Ne feledkezzünk meg a most mindenre jellemző felhajtásokról sem!

Jessica Alba
Jessica Alba
katie Holmes
Katie Holmes

 

1. S.Oliver; 2. Burberry; 3. H&M; 4. Vagabond; 5. Pull&Bear
1. S.Oliver; 2. Burberry; 3. H&M; 4. Vagabond; 5. Pull & Bear

 

A nem karcsúsított, de rövidebb ingeket megköthetjük a hasunkon, ahogy Cameron Diaz a most készülő Bad Teacher egyik jelenetében vagy ahogy Sarah Jessica Parker is a Szex és New York 2-ben tette. Ha nem mutogatjuk szívesen a hasunkat, húzzunk alá atlétát!

Cameron Diaz
Cameron Diaz
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

 

A hosszabb fazonú ingeket tökéletes lábak esetén viselhetjük leggings nélkül is nyáron, de csőfarmerrel vagy leggingsszel ugyanolyan jól mutat.

1. Pull&Bear; 2. Vagabond; 3. New Yorker; 4. Mango; 5. H&M
1. Pull & Bear; 2. Vagabond; 3. New Yorker; 4. Mango; 5. H&M

A kockák nemcsak az ingeken, hanem a ruhákon vagy a kabátokon is visszaköszönnek. Jessica Alba merészen keverte a zöldet a kékkel, Kelly Osbourne rombuszmintás, fekete-fehér kabátruhája pedig játékos és klasszikus. A kockás ruháknál arra figyeljünk, hogy ne legyen az összhatás túl kislányos. A nőies kiegészítők ez esetben kötelezőek!

Jessica Alba
Jessica Alba
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

 

1. Esprit; 2. S.Oliver; 3. Montonelli; 4. Marc Jacobs; 5. H&M; 6. Mango
1. Esprit; 2. S.Oliver; 3. Montonelli; 4. Marc Jacobs; 5. H&M; 6. Mango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top