Öltözködjünk

Ruhadarabok, amiktől a pasik hidegrázást kapnak

A százliteres bugyiról már régóta tudjuk, hogy a pasik szemében tiltólistás ruhadarabnak számít. Most összeszedtük azokat a manapság divatosnak tartott ruhákat, amelyek kiverik a biztosítékot a pasiknál.

Tetszeni akarunk, a nap 24 órájában. Rúzsozunk, lakkozunk, tupírozunk, és árgus szemekkel figyeljük a legújabb trendeket, így kerül a lábunkra gladiátorszandál vagy szőrös csizma. Miközben gyanútlanul azt hisszük, hogy a férfiaknak is legalább annyira leesik az álluk a szupertrendi darabok láttán, mint nekünk. Hazatipegünk a legújabb szerzeményben, hogy begyűjtsük a bókokat, hangos üdvrivalgás helyett azonban be kell érnünk egy „otthonra jó lesz” megjegyzéssel. Most megmutatjuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyek ugyan trendinek számítanak, de a pasik mégsem díjazzák őket.

Háremnadrágok

A bő ülepű háremnadrágok kényelmes viseletnek számítanak, így aztán szűk nadrágban való feszengés helyett szívesen nyúlunk a pamutból készült trottyos darabok után. A férfiak azonban gondolkodás nélkül megsemmisítenék ezeket a fazonokat. „Három érvem is van a bő ülepű nadrágok ellen – vallotta be a 32 éves Gergő. – Nem látszódik a csajok feneke – pedig azt jó nézni –, olyan, mintha becsináltak volna, és sajnos egyáltalán nem nőiesek.” Ezért aztán, ha jót akarunk magunknak, az edzőtermen kívül máshova nem vesszük fel a főbűnösnek kikiáltott darabokat.

„…egyáltalán nem nőiesek”
Kylie Minouge
Kylie Minogue
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker


Gladiátorszandál

Csak azért, mert néhány szezonnal ezelőtt Marc Jacobs letette a voksát a gladiátorszandálok mellett, még nem biztos, hogy fejvesztve kell rohannunk a következő sarokig, hogy beszerezzünk egyet belőlük. A férfiak nagyobb része ugyanis kimondottan visszataszítónak tartja ezeket a szandálokat. Legtöbbjüket a sanyarú gyerekkorukra emlékezteti, amikor kötelező volt ehhez hasonló lábbeliket hordani, ha tetszett, ha nem. Egyszerűen nem értik, hogy mi, nők miért zárjuk kalodába a lábunkat azzal sok pánttal, arról már nem is beszélve, hogy ezekben a fazonokban a női lábfej, amely sok férfi álma, rejtve marad.

Férfiak által utált női ruhadarabok
Férfiak által utált női ruhadarabok
Férfiak által utált női ruhadarabok

Szőrös csizma

A nyári hónapokban ugyan nem aktuális a szőrös, bumfordi csizmákról beszélni, azonban a férfiaknál annyira kiveri a biztosítékot, hogy nem maradhat ki a felsorolásból, és az igazat megvallva a nők egy részének sem jön be ez a fazon. Még a legkecsesebb járású, gazellatermetű nő is végtelenül csámpásnak tűnik benne, ugyanis az ilyen csizmákban a bokarész nincs megerősítve, így akaratlanul is befelé fog dőlni a boka. Meleg, kényelmes, és még az áruk is elég baráti, de ha egy mód van rá, jobb elkerülni.

Szőrös csizma nyáron?
Szőrös csizma nyáron?
Jessica Biel
Jessica Biel
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

 


Kertésznadrág

Az általunk megkérdezett férfiak mindegyike egyetértett abban, hogy a kertésznadrágok eltüntetésére egy önkéntesekből verbuvált szervezet létrehozására lenne szükség. „Ha rajtam múlna, én nem engedném, hogy a nők kertésznadrágot hordjanak – nyilatkozta feldúlva a 30 éves Ernő. – Kisvakondon kívül szerintem senkinek nem áll jól.” Ebben a kérdésben nagyon nehéz nem egyetérteni a pasikkal, bár szinte mindannyian belebotlottunk már egy-egy – kétségkívül kényelmes – kantáros nadrágba. A mumusnak kikiáltott darab azonban mindent eltakar, amitől nőiesek lehetünk, se a mellünk, se a derekunk, sem pedig a csípőnk nem látszódik benne. Takarításhoz elmegy, de utcára ne menjünk ki benne.

Ápol és eltakar
Ápol és eltakar
Katie Holmes
Katie Holmes

 

Nicollette Sheridan
Nicollette Sheridan

Overall

Az overallokkal nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a kertésznadrágokkal: a férfiak a „ha nagyon muszáj, akkor legyen” kategóriába sorolják. Pedig jobb lenne belátniuk, hogy vannak közöttük olyan darabok, amelyek nagyon csinosak felvéve. Tűsarkúval és hosszú nyaklánccal nekünk bejönnek, ezért ha a többi mellett nem is álltunk ki teljes mellszélességgel, az overallok becsületét meg kell védenünk.

„ha nagyon muszáj, akkor legyen”
„Ha nagyon muszáj,
akkor legyen”
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Mischa Barton
Mischa Barton

Nagy napszemüveg

Ezzel különösebb bajuk nincs a férfiaknak, csupáncsak annyi, hogy szeretik nézni az arcunkat, és mivel ezek a hatalmas légyszemüvegek az egész fejünket betakarják, így megvonjuk tőlük az orcáink látványa által nyújtott élvezetet. Bár a gyanítjuk, hogy férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy egy átmulatott éjszaka után a hatalmas napszemüveg a legnagyobb barátunk.

A legjobb barát egy átmulatott éjszaka után
A legjobb barát egy átmulatott
éjszaka után
Chaterine Zeta Jones
Catherine Zeta-Jones
Katie Holmes
Katie Holmes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top