Öltözködjünk

A 7 legfontosabb kellék, ha vízpartra mész!

Nem vagyunk már kisgyerekek, de akkor is van egy-két dolog, amely nélkül nem az igazi a strandolás. Biztosan te sem szeretnél a vízparton a fejedhez kapni, hogy a legfontosabb dolgokat otthon hagytad. Összegyűjtöttük a 7 legfontosabbat, hogy felkészült legyél!

1. Szalmakalap

Nagyon divatos és nagyon praktikus, viseld bátran! Megvéd a napszúrástól és a leégéstől, ezért nem hiányozhat a strandtáskádból. Ha nem szereted a kalapokat, szerezz be egy baseballsapkát.

C&A
C&A
Marks&Spencer
Marks & Spencer
Sinequanone
Sinéquanone

 

2. Napszemüveg

Semmiképp se hagyd otthon, ha nem akarsz egész nap hunyorogni! Ha igazán divatos akarsz lenni, akkor válassz a fürdőruhád színével harmonizálót.

Springfield
Springfield
Polaroid
Polaroid
Esprit
Esprit


3. Gyékény

Akár fűbe, akár homokba ülsz, ne a törölköződet használd! Erre való a gyékény, hiszen könnyebben tisztán tarthatod, mint a fürdőlepedődet.


4. Törölköző

Válassz minél nagyobbat és minél színesebbet, így igazán trendi leszel.

Ikea
IKEA
Esprit
Esprit
C&A
C&A

 

5. Strandruha

A derékra csavart törölköző ideje lejárt! A strandon is legyél csinos, viselj strandruhát. Ha pedig hajlamos vagy a leégésre, akkor kötelező a viselete.

H&M
H&M
Womens Secret
Women’ Secret
Marks&Spencer
Marks & Spencer

 

6. Naptej

Nap mint nap halljuk, milyen károsak a napsugarak. Érdemes többféle naptejet magaddal vinni: külön az arcodra, a testedre és a szádra.


7. Kis neszesszer

Egy kicsi, de annál hasznosabb kellékekkel teli neszesszer még a strandtáskából sem hiányozhat! Legyen benne papírzsepi, törlőkendő, körömreszelő, szájfény, egy kis tükör és hajkefe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top