Öltözködjünk

Strandtáskamustra – A legtrendibb darabok

Színeset, szalmát, olcsót vagy drágát? A lényeg, hogy jó nagy legyen, divatos, és passzoljon a fürdőruhához. Íme az idei nyár legtrendibb strandtáskái!

A nyár slágere: színes és mintás

Ezen a nyáron a fürdőruhák ezer színben pompáznak, ezért a kiegészítők közül is válassz bátran színeset. Lehet csíkos, kockás, pálmafás – vagy bármilyen, ami a nyári pezsgést idézi. Ha könnyen tisztítható anyagot szeretnél, válassz vászontáskát.

Otto

Otto
Táskapláza.hu

Táskapláza.hu
Woman's Secret

Women’ Secret

 

Az örök befutó: a szalma

Ha strandtáskára gondolunk, akkor mindenkinek a szalmatáska jut először eszébe. Nem véletlen, hiszen úgy látszik, soha nem megy ki a divatból, ezért mindenképp érdemes beruháznod egyre. Ha pedig attól félsz, hogy vizes lesz, és tönkremegy, válassz szalmahatású műanyag táskát.

H&M

H&M
Quelle

Quelle
Marks and Spencer

Marks & Spencer

 

A legtrendibb: szafari

A szafaristílus szezonok óta a nyár slágere. Válaszd ezt a mintát akkor is, ha fürdőruciról vagy strandtáskáról van szó.

Marks and Spencer

Marks & Spencer
Esprit

Esprit
Puma - Táskanet.hu

Puma – Táskanet.hu

 

A klasszikus: matrózmintás

Ha napsütés, víz és tengerpart, akkor matrózminta! Visszafogott, mégis nagyon trendi. Mindegy, hogy piros-fehér vagy kék-fehér csíkosat választasz, a siker garantált. Ha esetleg ezekért a színkombinációkért nem vagy oda, választhatsz sárga, fekete vagy zöld színűt is, a lényeg, hogy csíkos legyen!

Táskapláza.hu

Táskapláza.hu
Springfield

Springfield
Nike - Táskanet.hu

Nike – Táskanet.hu

 

A legpraktikusabb: vízálló strandtáska

Ha divatosat és egyben praktikusat szeretnél, akkor a vízálló anyagú táskákat neked találták ki. Anyukáknak különösen ajánljuk, hiszen bármit belepakolhatunk a vizes fürdőruhától a vízipisztolyig.

Táskapláza.hu

Táskapláza.hu
Marks and Spencer

Marks & Spencer
C&A

C&A

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top