Öltözködjünk

Frenetikus fenék – Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez

Kate Moss után most a fenekéről is híres énekes-színésznő, Jennifer Lopez ruhatárát vesézzük ki. Nézd meg, hogyan kell bánni a kerek idomokkal!

A latin szépség sosem volt nádszálvékony. Vérbeli nő, egy percig sem szégyellte a kerek hátsóját, sőt a pletykák szerint még biztosítást is kötött rá. Így aztán az ő ruhatára minden olyan nő számára követendő példa lehet, aki félve húz feszülős felsőrészeket és rövid pólót. Megmutatjuk, hogy ő milyen trükköket vet be, amikor ruhát választ.

Feszülőset nappalra

Kerek fenékre is nyugodtan lehet szűk nadrágot húzni, de csak akkor, ha a comb nem túl vastag. Aki Jennifer Lopezéhez hasonló adottságokkal rendelkezik, az mindenképpen válasszon tűsarkú cipőt a szűk nadrág mellé, ugyanis ez nyújtja az alkatot. A kiegészítőket viszont felesleges túlzásba vinni, egy karika fülbevaló bőven elég a boldogsághoz, sőt ebben a melegben a sapkát sem ajánljuk.

Frenetikus fenék - Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez

Állatminta buliba

Nem vagyunk oda az állatmintákért, még akkor sem, ha egy-egy szezonban makacsul előbukkannak. Ez a ruha azonban kivétel, a fazonja a klasszikus „kis feketéket” juttatja az eszünkbe, és így még a kígyóminta sem zavaró, sőt. A visszafogott sminknek és a fülbevalónak köszönhetően elegáns és mégis dögös az összhatás. Akinek vékony a dereka, az egy övvel is feldobhatja a szettet.

Frenetikus fenék - Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez

Szürke az új fekete

A szürke legalább annyira elegáns szín, mint a fekete, cserébe viszont nehéz eltalálni a bőrünkhöz és a hajszínünkhöz leginkább passzoló árnyalatot. Akinek barna a haja, és a bőre sem fakó, az nyugodtan válasszon melegszürkét, pont úgy, mint Jennifer Lopez. Egyetlen dologra érdemes figyelni: szűk és fényes ruhát csak lapos hasra szabad felvenni, és varrás nélküli bugyit ajánlunk hozzá. És az ilyen minikhez kötelező a magas sarok! A kiegészítőkről pedig csak annyit, hogy amennyiben egyvalami arany, akkor a többi ékszer sem lehet ezüst, és fordítva.

Frenetikus fenék - Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez

Lengén

A muszlinból készült ruhák csont és bőr nőkön nem igazán mutatnak jól, akkor igazán szépek, ha egy-egy lépésnél kirajzolódnak a domborulatok. Az ennyire mini darabokat nadrág nélkül csak strandra tudnánk elképzelni, de ha valakinek szép a lába, az magas sarkúval buliba is felveheti.

Frenetikus fenék - Öltözz úgy, mint Jennifer Lopez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top