Öltözködjünk

Csipke vagy pamut? – Férfiak és nők a fehérneműkről

Magunknak vagy a férfiaknak vesszük a fehérneműinket? Utánajártunk, hogy ki miért dönt a pamut- vagy csipkés darabok mellett.

Csipke vagy pamut? Nem számít ugyan kardinális kérdésnek, de mi, nők órákat tudunk elbabrálni a fehérneműboltok polcai előtt, azon morfondírozva, hogy melyik tetszene jobban a pasiknak. Azzal győzködjük magunkat, hogy azt hordjuk, ami nekünk tetszik – vagy mégsem? Utánajártunk, hogy mit szeretnek a pasik, és hogy mi, nők vajon magunknak vagy a férfiaknak vesszük-e a fehérneműinket.

Csajok a bugyikról és társaikról

Anna, 35 éves:

„Nekem az a fontos, hogy jól érezzem magam a fehérneműmben. A párom ugyan odáig van a csipkéért, én pedig ki nem állhatom, de lassan megtanulta, hogy engem kell szeretnie, és nem a bugyijaimat.”

Csipke vagy pamut – férfiak és nők a fehérneműkről

Petra, 27 éves:

„Igazából mindkettőnk véleménye számít, de én babonás vagyok. Minden kapcsolatomnál veszek hét új bugyit, és a kedvenceken kívül a többit száműzöm. A vásárlás előtt pedig megkérdezem az aktuális barátomat, hogy neki mi tetszik, és mi nem, de ha valami olyanra akarna rávenni, amit én utálok, arra nemet mondanék.”

Zita, 40 éves:

„Tizenöt év házasság után a szexi fehérnemű néha igazi áldás. Főleg a gyerekek megszületése után szoktam rá ezekre a darabokra, és leginkább azért, mert a férjemnek tetszettek a finom csipkéből készült bugyik, melltartók. Ezért – még ha nem is kedvenceim – én felveszem őket.”

Jöjjenek a férfiak, akik megmondják, hogy melyek azok a darabok, amelyekkel ki tudjuk kergetni őket a világból.

Pasik és a push-up hatás

Peti, 34 éves:

Csipke vagy pamut – férfiak és nők a fehérneműkről „A barátnőm általában jól választ, de van egy-két olyan darab, amit ki nem állhatok rajta; bár az utálatos szerelések általában a pizsamák közül kerülnek ki, a nagyon gyerekes, de egyébként mostanában divatosnak mondott hálóruháktól hidegrázást kapok. Ebből már voltak vitáink is, de szerencsére sikerült kiirtanunk a hálóból Csőrikét és társait.”

Ákos, 30 éves:

„Ne legyen bordó! Soha, semmiképpen! Az egyetlen szín, ami annyira közönséges, hogy még a kedvemet is elveszi. És ne legyen push-up melltartó, nem akarok egy szivacsot fogdosni! A többi mindegy, úgyis leveszem.”

Miki, 27 éves:

„Szeretem a színes, de pamut melltartókat és -bugyikat. A csillogó szatén-, csipkés darabokat ki nem állhatom, de egyébként nem szólok bele, hogy ki mit vesz fel. Egyvalamit viszont imádok: a tangát; szeretem a női fenekeket, főleg, ha nincs rajtuk anyag.”

Berci, 37 éves:

„Nekem egyébként mindegy, hogy mit vesz fel. Ha jó a csaj, akkor nincs olyan fehérnemű, amivel el tudja venni a kedvemet. De azt nem bírom, amikor egy nő bokszert vagy ahhoz hasonló bugyit hord. Egy időben nagy divat volt, de elég lehangoló látvány.”

Andris, 28 éves:

„Nem vagyok háklis, de a fehér darabokat nem csípem, főleg akkor nem, ha nagyon elhasználtak. Nincs annál rosszabb, mint amikor egy nő jól van felöltözve, de kopott, kinyúlt fehérnemű van rajta.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top