Öltözködjünk

Igényes igénytelenség – Öltözz úgy, mint Kelly Osbourne!

Kelly Osbourne ruhái nem mindig kifogástalanok, sőt legtöbbször a nem oldalra kerülnek. Valamiért azonban mégis érdemes követni őt.

A rocklegenda lánya csak nehezen nevezhető igazi stílusikonnak, azonban az vitathatatlan tény, hogy azon kevesek egyike, akinek sikerült megbarátkoznia saját hiányosságaival. Bátran húz rövid szoknyát görbe és vaskos lábaira, és nem bújik feketébe csak azért, hogy senki ne vegye észre. Szettjei nem mindig a legjobbak, sőt akad közöttük néhány borzalmas is, de legyen ő a követendő példa minden gátlásos ember előtt.

Fesztiválra

A nyár folyamán szinte biztos, hogy belebotlunk egy-egy fesztiválba, ahova ugyan nem kell kiöltözni, de azért könnyen megoldható, hogy a szettünk praktikus, kényelmes és divatos is legyen egyben. A vastag vádlit tökéletesen elrejti a gumicsizma, Kelly vékony derekát (tévhit az, hogy csak vékony nőknek lehet vékony derekuk) pedig kiemeli a magasított derekú szoknya és a rövid mellény.

Igényes igénytelenség – öltözz úgy, mint Kelly Osbourne

Vörös-fekete

A vörös és a fekete kombinációja visszatérő régi ismerős, ugyanis abban az évben, amikor nem a fekete-fehér vagy a sárga-fekete kombinációkért rajongunk, akkor nagy valószínűséggel a vörös-fekete a menő. Olyan kombináció, amellyel nem lehet hibázni. Egyetlen dologra kell figyelni: ez a két szín ugyanis nem bír el egy harmadikat, kivéve, ha ékszerről van szó, az lehet arany vagy ezüst, de mást ne használjunk.

Igényes igénytelenség – öltözz úgy, mint Kelly Osbourne

Állatminta

Az ocelot- és a kígyóminta is nagy divatnak számít manapság, az emberek egy része utálja, mások pedig egyenesen rajonganak érte. Ezt a mintát tudni kell viselni, visszafogott nebáncsvirág csajok ne is próbálják meg. Mintás anyagú darabokkal szigorúan tilos keverni, és a kiegészítőket sem szabad túlzásba vinni. Miss Osbourne is tudja ezt, és a tőle szokatlannak számító kis feketével kombinálta. Gratulálunk, szép munka volt!

Igényes igénytelenség – öltözz úgy, mint Kelly Osbourne


Romantikus rocker

A romantikus virágminták az elmúlt szezonokban igazán nagy kedvencnek számítottak. A nagy lendület még most is tart, ezért nem igazán lehet kikerülni őket. Klasszikusan elegáns darabokkal kombinálva nem lehet hibázni velük. Elsősorban nőies csajok próbálkozzanak vele, ugyanis a sportos, laza stílus kedvelői pont úgy fognak kinézni az ilyen szerelésekben, mintha a hokicsapat kapitányát öltöztették volna tulipánokba.

Igényes igénytelenség – öltözz úgy, mint Kelly Osbourne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top