Öltözködjünk

Kényelmes és trendi – rövidnadrágok minden alkalomra

A jó öreg rövidnadrág a nyár egyik legkedveltebb darabja. Egy-két praktikus szempont, és minden alkalomra kiváló lesz. Megmutatjuk, mit viselj a nyár utolsó heteiben!

Sportoláshoz vagy strandra

Sportoláshoz a legjobb, ha kellemes anyagú sortot választasz. A túlzottan feszes rövidnadrág csinos, nem kényelmes, és nem is való sportpályára. Strandoláshoz válassz színes darabokat!

Esprit
Esprit
Women's Secret
Women’ Secret
Adidas
Adidas

 

Forró nyári estékhez

Egy csinos kis farmersortnál nincs is vadítóbb öltözet egy nyáresti éjszakához. Ha magas sarkúval kombinálod, akkor garantáltan lenyűgöző lesz az összhatás!

Mango
Mango
Pimkie
Pimkie
Tom Taylor
Tom Taylor

A mindennapokban

Vásárolni, utazni, várost nézni ezek a rövidnadrágok a legjobbak. Mindegy, hogy flipfloppal, balerinával vagy sportcipővel viseled, a lényeg, hogy jól érezd magad benne.

Promod
Promod
Pimkie
Pimkie
Esprit
Esprit

Munkában is kényelmesen

A munkahelyen nem szerencsés rövidnadrágot viselni, de szerencsére van átmenet a caprinadrág és tiltólistás sort között. Az élére vasalt, kicsit hosszabb darabok még a morcos főnök előtt is megállják a helyüket. Anyagválasztáskor viszont óvakodj a farmertől, inkább lenvásznat válassz.

Pimkie
Pimkie
Orsay
Orsay
Esprit
Esprit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top