Öltözködjünk

Újabb bőrt húznak le a halott énekesről?

A Jackson testvérek saját ruhamárkával rukkolnak elő jövőre. Állítólag ezzel is Jacko emléke előtt akarnak tisztelegni.

Az egykori Jackson 5, még az élők sorában lévő tagjai –  Jackie, Tito, Jermaine, Marlon és Randy – a közelmúltban bejelentették, hogy 2011 tavaszán saját ruhamárkát indítanak. A ruhák és kiegészítők Michael Jackson stílusában készülnek. A rajongók számíthatnak például a néhai popkirály különböző korszakaiból származó, ikonikus fotókkal díszített pólókollekcióra, de Jacko bőrdzsekijeinek, fellépőruháinak másolatai is megvásárolhatók lesznek. Az árfekvésről eddig annyit tudni, hogy a pólók 32 dollártól, a dzsekik 600 dollártól lesznek kaphatók.

www.telegraph.co.uk
www.telegraph.co.uk

Jackie Jackson, akitől a márka elindításának ötlete származik, a WWD magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy ez is egyfajta tisztelgés elhunyt testvére előtt, és mindazt képviseli majd, amit Michael a szórakoztatóiparban megteremtett, és amiért élete során kiállt. „Régóta meg akartam már csinálni. Láttam, hogy a barátaink, mint például Puffy a Sean Johnnal, mennyire sikeresek ebben – magyarázta a legidősebb Jackson fivér a divatmagazinban. – Hosszú ideje vagyunk már az iparban, és a nevünket az egész világon ismerik.”

Nincsen sztár márka nélkül
A Jackson testvérek nem az egyetlenek, akik elég bátrak ahhoz, hogy kicsit távolabb merészkedjenek a kaptafától. Sarah Jessica Parker, Madonna, Natalie Portman, Victoria Beckham és Penelope Cruz is megpróbáltak betörni a divatiparba. Az ismerősen csengő név persze nem minden esetben párosult tehetséggel, de ezt az apró hiányosságot a legtöbben tökéletesen orvosolták egy vaskos bankszámlával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top