Öltözködjünk

A világ legkeresettebb kék ruhája – öltözz úgy, mint Kate Middleton!

Az elmúlt hetekben Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzésétől volt hangos a sajtó, mindenki olyan kék ruhát akar, amilyet Kate viselt, és az ő gyűrűjét szeretné lekoppintani. Megmutatjuk, hogyan öltözz, ha szeretnél bekerülni a brit királyi családba.

A leghíresebb ruha

Az eljegyzés utáni sajtótájékoztatón viselt ruha akkora népszerűségnek örvend, hogy a legnagyobb brit internetes lapok címoldalon hozták az ahhoz hasonló darabok lelőhelyeit. A ruha nagy előnye, hogy a mell alatti vágás és a keresztpánt vékonyítja a derekat, ami Kate-nek különösen jól jön, hiszen nincs kimondottan homokóra alakja. Vastag vádlihoz térd feletti fazont válassz, vékonyhoz pedig jöhet egy épp olyan, mint az ifjú aráé. Mi az elegánsabb hatás kedvéért hegyes orrú cipőt ajánlanánk hozzá.

A világ legkeresetteb kék ruhája - öltözz úgy, mint Kate Middleton

Bundás csizma a királyi családban

Csizma még ekkora karriert nem futott be; egyetlen jó tulajdonsága, hogy meleg, de emellett nem vízálló, nem csinos, sőt előnyösnek sem mondható. De legalább drága, legalábbis akkor, ha valaki eredeti példányt szeretne szerezni belőle. Halkan megsúgjuk, hogy előnyös vásárt csinálhatunk a kínai piacon, ahol szinte utánunk dobják az egyszezonos szőrös csodákat. Akinek Kate-hez hasonlóan rövid a felsőteste és vastag a dereka, az válasszon rövid pulóvert, ugyanis ez optikailag vékonyítja a derekat.

A világ legkeresetteb kék ruhája - öltözz úgy, mint Kate Middleton

Az a bizonyos fehér kabát

Kate tavaly téli ruhatárának volt meghatározó darabja ez fehér kabát, amelyet csak taxival közlekedőknek és úrilányoknak ajánlunk, nekik viszont szívből. A nőies szabás, csakúgy, mint az összes eddig mutatott darab, vékonyítja a derekat. Azonban azzal érdemes számolni, hogy már az első néhány hordás után indulhatunk vele a tisztítóba, ezért csak pótkabát megléte esetén ajánljuk. Amire nem árt figyelni, hogy ehhez a kétszínű kabáthoz maximum még egy árnyalat passzintható, pont úgy, ahogy Kate teszi a kékkel.

A világ legkeresetteb kék ruhája - öltözz úgy, mint Kate Middleton

Derék nélkül miniben

Kate Middleton tisztában van az adottságaival, tudja, hogy lábai szépek és ehhez mérten is jár el, ha az alkalom megengedi, akkor gond nélkül húz minit. Ha nem vastag a combod, te is tégy így, görbe vagy x-láb nem akadály, gondolj csak Sarah Jessica Parkerre. Kate másik titka pedig a vastag öv, ami gyógyír lehet az örök problémára, a vastag derékra.

A világ legkeresetteb kék ruhája - öltözz úgy, mint Kate Middleton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top