Öltözködjünk

3 tökéletes ruha nappali és esti díszben

A tökéletes ruha minden alkalomra bevethető, olyan darab, amelyre jolly jokerként tekintünk, de megtalálni az ilyet nem könnyű. Most segítünk. Három olyan ruhát mutatunk, amelyek napközben a munkában és este a karácsonyi bulin is megállják a helyüket.

A fekete hálás szín, mindennel kombinálható, slankít, és most már az esküvőkről sincs kitiltva. Egyetlen hibája, hogy szinte mindenki gyászhuszárnak néz ki tiszta feketében, ezért a színes kiegészítő szinte kötelező mellé.

A koncepciónk az volt, hogy találjunk három olyan alapruhát három különböző testalkatra, ami elegánsabb és hétköznapibb alkalmakra is tökéletesen megfelel.

Fiús testalkatra
 
Jellemzők: Vékony testalkat, a derék és a csípő között nincs jelentős különbség, kis mellek.

Az ideális ruha: A legjobb választás egy olyan darab, ami kiemeli, optikailag vékonyítja a derekat, ezért mindenképpen derékban húzott fazont válassz. A könnyű esésű kelmék kiemelik a filigrán alkatot, ezért mi emellett tennénk le a voksunkat. A mellvonalnál lévő redőzés pedig optikailag nagyobbítja a dekoltázst, ami fiús alkatnál kimondottan jól jön.

Nappalra
Nappalra

Így hordd: A fiús testlakatúak örülhetnek maguknak a legjobban, ugyanis kivétel nélkül szinte minden jól áll neki. Jöhetnek az élénk színek, a vadabb kiegészítők, sőt neki még a keresztben csíkos is simán megengedett.

Estére
Estére

Körte testalkatra

Jellemzők: Széles csípő, vékony derék, kis mell. Sokaknál a combrész is kiszélesedik, nemcsak a csípő, ezért legtöbbször ezt a legnehezebb orvosolni.

Az ideális ruha: Olyanban érdemes gondolkodni, ami kiemeli a vékony derekat és optikailag pár centit lecsal a csípőről. Mindenképpen térdig vagy kicsivel a felett érő fazont kell keresni, ugyanis a comb vastagsága a körtéknél okozhat némi problémát. Könnyű esésű, de mégis tartással rendelkező ruha lesz a nyerő, gazdag melldíszítéssel.

3 tökéletes ruha nappali és esti díszben

Így hordd: A legfontosabb, hogy a dekoltázst optikailag fel kell turbózni. Ehhez mindenképpen válassz világos színeket és gazdagon díszített felsőrészeket. A nagy, hangsúlyos darabok is jöhetnek. Ami pedig az egyik legfontosabb, hogy hordj magas sarkú cipőt, ugyanis ezzel is nyerhetsz néhány centit mínuszban a combodról és a csípődről.

Estére
Estére

Telt testalkatra

Jellemzők: Szélesebb csípő, dúsabb mell és pocak, sőt sokaknál a kar sem makulátlan, de pánikra semmi ok, van jó néhány olyan fazon, amit jótékonyan palástolja a felesleges kilókat.

Az ideális ruha: Semmiképpen sem szabad testre simuló darabot választani. A derékban kicsit szűkített, de mégsem szoros fazonok lesznek a legelőnyösebbek, a vastag derékpánt kimondottan előnyös lehet. Ami fontos, mindig ujjas ruhában érdemes gondolkodni, és a szoknyarész hossza érjen térd felett nem sokkal.

Nappalra
Nappalra

Így hordd: Ha az alapdarabod fekete, bátran kombinálhatod hangsúlyos élénk színekkel. A színes cipő szinte kötelező, főleg ha szép a lábad. Ducik pedig mindig robosztus ékszerekben gondolkozzanak.

Estére
Estére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top