Öltözködjünk

Alkalmi frizura fejdísszel lustáknak

Ha nincs kedved vagy időd órákig bíbelődni a frizuráddal, akkor sem kell lemondanod arról, hogy a hajad is kellőképpen alkalmi legyen.

Az idei szezonban rendkívül divatosak ugyanis a látványos hajdíszek, melyekkel különösebb idő- és energiaráfordítás nélkül felturbózhatjuk a legszimplább hajzatot is. Persze ilyenkor is maradjunk a jó ízlés határain belül! Ha a ruhánk vagy az ékszereink feltűnőek, válasszunk valamilyen mutatós, de filigránabb hajdíszt, viszont ha az öltözékünk visszafogottabb, bevállalhatunk akár egy hangsúlyosabb hajbavalót is.  

Menők azok a hajráfok, melyeket féloldalt valamilyen nagyobbacska rátét díszít. Ez lehet például művirág, masni, lepke, vagy épp flitterekkel, gyöngyökkel kivarrt vagy csillogó kövecskékből kirakott alakzat is. Nagyon megy a tollas díszítés is, méghozzá az egyszínűtől a gyöngytyúkra hajazó pöttyösön át a pávatollasig mindenféle változatban.

Stradivarius
Stradivarius
Bijou Brigitte
Bijou Brigitte
Stradivarius
Stradivarius

Trendi a homlokpánt is, ezen belül azonban most nem annyira az etnós, hippis, sokkal inkább a  szexisebb, glamúrosabb verziók uralkodnak. A vékonyabb és vastagabb modellek egyaránt divatosak, készülhetnek csipkéből, elasztikus anyagból vagy bőrből is, a lényeg azonban ezek esetében is a díszítés. Kaphatók olyan változatok, melyeket teljes egészében gyöngyök, flitterek vagy kövecskék ékesítenek, de olyan darabok is, melyeket – a fentebb említett fejpántokhoz hasonlóan – egy méretesebb rátét díszít.

Promod
Promod
Zara
Zara
Promod
Promod

Akinek a hajpántok, homlokpántok nem jönnek be vagy nem állnak jól, válasszon helyettük sikkes hajcsatot! A legdivatosabbak azok a darabok, melyek a hajpántokon bemutatottakhoz hasonló – csak kisebb méretű – díszítésekkel készülnek: művirágokkal, különféle alakzatokkal vagy csilivili kövekkel.

H&M
H&M
Stradivarius
Stradivarius
H&M
H&M

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top