Öltözködjünk

Barbie karrierjének újabb állomása

A nyolcvanas évek egyik ikonikus tévésorozata, a Dinasztia főszereplőnőinek bőrébe bújtatta Barbie-t a Mattel.

A limitált szériás babák kiadásának apropóját az adta, hogy a szappanopera első részét harminc évvel ezelőtt, 1981. január 12-én mutatta be az amerikai ABC tévétársaság.

A Dinasztia Barbie-kat a sorozat két rivális nőalakjáról, a Joan Collins által alakított Alexis Carringtonról és a Linda Evans játszotta Krystle Carringtonról mintázták. Mindkét baba a nyolcvanas évek jellemző stílusjegyeit hordozó estélyit, lábbelit és ékszereket visel, méghozzá konkrétan azoknak a szetteknek a meggyőző, kicsinyített másait, melyekben a sorozatbéli karakterek is láthattuk. Az eredeti öltözékek megalkotója egyébként Nolan Miller divat- és jelmeztervező volt, akit a produkcióban végzett munkájáért annak idején négy alkalommal jelöltek Emmy-díjra.

Joan Collins által alakított Alexis Carrington
A Joan Collins által alakított Alexis Carrington
Linda Evans játszotta Krystle Carrington
A Linda Evans játszotta Krystle Carrington

A babákat kizárólag az elsősorban gyűjtőknek szánt különlegességeket kínáló Barbie Collector webáruházban vásárolhatják meg az arra affinitást érzők.

Még több hírességről készített babát találsz képgalériánkban:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top