Öltözködjünk

Hogyan vásárolnak a pasik?

A férfiak egy része bármit megtesz, hogy megússza a vásárlást, de vannak olyanok is, akik élnek-halnak a próbafülkékért, mások a drága mamára bízzák a kardinális döntéseket. A te pasid melyik típusba tartozik? Mi összeszedtük a 4 alaptípust.

Amikor a pasi vásárolA pasi, aki utál vásárolni

Általában nem az igénytelen férfiak közül kerülnek ki, de egy biztos, a ruhaboltokat nagy ívből elkerülik. A legtöbbjük szezononként egyszer felkerekedik, lehúz két vodkát és elindul, hogy beszerezze az adott évszaknak és divatnak megfelelő holmikat. Összeszorított foggal küzdi végig a boltokat, de nem adja fel. Mindent megvesz, ami kell, aztán pedig fél évig a boltok környékére sem jár. Jó tulajdonsága, hogy már rájött arra, hogy az efféle vásárlási szokás megköveteli a minőségi, tartós holmikat, ugyanis csak ez garantálja, hogy egy hónapon belül nem kell újra nekiindulni a plázáknak.

Amikor a pasi vásárolA pasi, aki imád vásárolni

Az előző típus szöges ellentéte. Sokszor magával rántja a bűnbe kis barátait is és lelkesen plázáznak együtt, akár a csajok. A másik altípusa szívesen és gyakran vásárol, de már tudja, hogy a megéri megvárni a leárazásokat. Addig keresgél, ameddig megfelelő áron jó minőségű cuccot nem talál. Sok holmija van, amelyeknek csak a felét hordja, a másik felét pedig általában elajándékozza, persze csak azért, hogy újabb darabokat vehessen. Szeretjük benne, hogy pontosan kitapasztalta már, hogy mi áll jól neki, ezért a legtöbbször nem nyúl mellé.

A pasi, akinek az anyukája vásárol

Minden pasitípus közül ő a legrosszabbul öltözött, persze kivételek itt is akadnak, ugyanis vannak kimondottan trendkövető mamák is, de az alapeset sajnos nem ez. A drága mamák ugyanis még mindig úgy tekintenek a bogarukra, mint egy 5 éves óvodásra, így aztán a pasi ruhatárát is ennek megfelelően alakítják ki. Alapfelszerelés a zokni-szandál kombináció és a kockás pulcsi, de atléta és kötött mellény is akad bőven. Ráadásul bőven el van látva kézzel kötött sapkákkal és sálakkal is, mert ugyebár csak az igazán meleg, amit anyu köt. Jó tulajdonsága, hogy soha nem lyukas vagy vasalatlan a szettje, ugyanis a gondos mama minden apró részletre ügyel, kivéve persze a megfelelő nadrághosszt.

Amikor a pasi vásárolA pasi, akinek a barátnője vásárol

Ezzel a típussal alapvetően nincs gond, persze csak akkor, ha a vásárlással megbízott barátnő tisztában van élete párja méreteivel és a legújabb trendekkel. Ha ez a kettő megvan, akkor a ruhatár nem sokban különbözik azoknak a pasiknak a gardróbjától, akik szeretnek vásárolni. Egyetlen hiba egy esetleges szakításkor léphet fel, ugyanis ha a volt és a jelenlegi barátnő stílusa nem egyezik, akkor a ruhatárban is lesz egy-két baki. Jó tulajdonsága, hogy mindig azt hordja, amit mi szeretnénk, ezért a legtöbbször meg vagyunk elégedve a vizuális élménnyel.

 

TESZTELD, HOGY A TE PASID MELYIK TÍPUSBA TARTOZIK!

1. Milyen cuccai vannak a pasidnak?
a., Csupa ódivatú rongy (2)
b., A legújabb divat szerinti holmik (1)
c., Hát van egy két jó darabja, de a régebbi cuccai borzasztóak (3)
d., Praktikus egymással jól kombinálható (0)

2.  Kikéri-e a pasid a véleményedet vásárlásnál?

a., Nem, megoldja egyedül (0)
b., Ritkán (2)
c., Mindig (3)
d., Kikéri, aztán saját belátása szerint dönt (1)

3.  Milyen gyakran vásárol a pasid?

a., Félévente (0)
b., Kétévente (3)
c., Nem vásárol (2)
d., Havonta (1)

4.  Vannak-e a pasidnak kötött holmijai?
a., Igen, nem is egy (2)
b., Attól függ, hogy mi a trend (1)
c., Van, de még nem láttam rajta (3)
d., Van, síeléshez egy pulcsija (0)

5.  Meg szokta-e a dicsérni a ruháidat?
a., Nem igazán érdekli (3)
b., Mindig (1)
c., Volt már rá példa (0)
d., Szerintem azt sem tudja, milyen ruhát hordok (2)

6.  Olvas-e divatmagazinokat?
a., Igen (1)
b., Dehogy (2)
c., Ha a keze ügyébe akad akkor igen (0)
d., Néha lenyúlja az enyémet (3)

Ha a pontszámod 0–4 közé esik, akkor a pasid utál vásárolni.

Ha a pontszámod 5–9 közé esik, akkor a pasid szeret vásárolni.

Ha a pontszámod 10–14 közé esik, akkor a pasidnak az anyja vásárol.

Ha a pontszámod 15–18 közé esik, akkor a pasid azt szeretné, ha te vásárolnál neki.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top