Öltözködjünk

Magyarországra is betört a ruhacserebere-őrület

A világ több pontján, az Egyesült Államoktól Ausztráliáig már több éve nagy sikerrel fut a ruhacserebere-rendezvénysorozat. Végre nálunk is hozzájuthatsz vadonatúj ruhatárhoz – akár ingyen.
Magyarországra is betört a ruhacserebere-őrület

A rendezvény lényege, hogy a résztvevők elhozzák megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruháikat, és cserébe választhatnak a többiek által hozottak közül. A rendezvény segítségével a csajok így igazán költséghatékonyan frissíthetik fel a ruhatárukat.
 
Magyarországra is betört a ruhacserebere-őrületAz akciót Magyarországon a Cosmopolitan magazin szervezte meg április 30-án. A rendezvényre minimum 5 ruhadarabot kellett vinni, és bármennyit is hozott a résztvevő, eggyel kevesebbet választhatott magának. Az így megmaradt ruhadarabokat a magazin a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak juttatja el.
 
A nagy sikerre való tekintettel a rendezvényt május 28-án és június 18-án is megrendezi a magazin, így ha kihagytad az első alkalmat, és idáig csak a barátnőid ruhatárából tudtál válogatni, ne habozz, regisztrálj az eseményre a cosmo.hu-n, hogy több ezer ruhából frissíthesd fel a ruhatárad!

A rendezvényen a ruhacserebere mellett számos egyéb program is vár téged!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top