Öltözködjünk

Itt az akksitöltős fürdőruha!

Gondoltad volna, hogy minél nagyobb kosarú bikinit hordasz, annál gyorsabban feltöltheted az MP3-lejátszódat vagy éppen az iPododat? Az egyetlen baja, hogy nem bírja a vizet.
forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk
Itt az akksitöltős fürdőruha!
Olvasnál még? Kattints a legújabb trendhírekért! 

Nem biztos, hogy mindenki bevállalná, mindenesetre nagyon praktikus lehet a legújabb bikinidivat, amely egy New York-i tervező, Andrew Schneider nevéhez fűződik. A fürdőruha segítségével ugyanis napozás közben, akár a strandon fekve tölthetjük merülőben lévő kütyünket.

A bikinit szolárpanelekből varrták össze, amelyek napelemként működnek. A termelt áramot két kis vezeték gyűjti össze, amelyek egy USB-csatlakozóban végződnek. Erre csatlakoztathatjuk rá a mobilunkat vagy az épp használatban lévő kameránkat. Az áramfejlesztő fürdőruci viselete Schneider szerint egyáltalán nem veszélyes, mindenesetre a száraz bőr feltétel.

A papírvékony, rugalmas napenergia-paneleket a tervező kézzel varrja össze. A munka mintegy 80 órát vesz igénybe. Az ára 120 font, körülbelül 36 ezer forint. Az egyedi ruhadarab megalkotója a férfiakat sem szeretné kihagyni a jóból: már tervezi a sörhűtésre alkalmas fürdőnadrágot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top