nlc.hu
Öltözködjünk
Kiállítják Kate Middleton esküvői ruháját

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruháját

Az Alexander McQueen örököse által tervezett ruhát szinte nagyobb felhajtás övezte, mint magát az esküvőt. Ezek után nem csoda, hogy a teljes kollekció a Buckingham-palota nyári tárlatának részévé vált.

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruhájátÍgy a turisták most már nemcsak II. Erzsébet királynő hatalmas műgyűjteményét csodálhatják meg, de élőben láthatják Kate fátylát, fülbevalóját, Cartier-diadémját is. A hab a tortán persze az elefántcsontszínű szaténruha, amit Sarah Burton álmodott meg. Illetve csak részben, hiszen Grace Kelly szinte hajszálpontosan ilyen ruhát viselt 1956-os esküvőjén.

A július 23-án kezdődő kiállítás iránt óriási az érdeklődés, bár ez egyáltalán nem meglepő. Gondoljunk csak a gyűrűre, amivel Vilmos megkérte kedvese kezét. Szinte be sem jelentették az eljegyzést, az ékszer kópiái máris elárasztották a boltokat. Kate Middelton stílusa valószínűleg utazók tömegét fogja a brit fővárosba vonzani. A menyasszonyi ruha október 3-ig látható, úgyhogy aki nem akar lemaradni, már most foglaljon helyet valamelyik tárlatvezetésre.

 

 

Kiállítják Kate Middleton esküvői ruháját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top