Öltözködjünk

Építkezési darura hasonlít a lapra szerelt cipő

Készülőben a lábbeli, amelyet magadnak kell összeraknod, hasonlóképp, mint egy lapra szerelt bútort. Az ötlet minimum érdekes, a dizájn viszont kissé nyomasztó.
Kattints a rovat legfrissebb híreiért!

A küllemét tekintve leginkább egy építkezési daru és egy robotnő bizarr szerelemgyerekének látszó platformcipő az építészből lett cipőtervező, Galahad Clark és a United Nude cipőgyártó cég együttműködésének eredménye.

Építkezési darura hasonlít a lapra szerelt cipő!Ránézésre ugyan sokkal többnek tűnik, de mindössze 20 darabból áll, melyeket a majdani vásárlók külön-külön találnak meg a helytakarékos csomagolásban. A tervező állítása szerint a mellékelt összeszerelési útmutató alapján egy átlagos kézügyességgel rendelkező ember is maximum 10 perc alatt összerakja. Ezt azért megnéznénk.

A csináld magad cipőnek egyelőre csak a prototípusa készült el. A tervezők jelenleg azon dolgoznak, hogy végleges formába öntsék a dizájnt, pár hónapon belül aztán a sorozatgyártás is megkezdődhet.

Már csak az a kérdés, hogy a cipő összeszerelése vagy a benne való járás tűnik-e nagyobb kihívásnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top