Öltözködjünk

A várost nyomtatja szoknyáira a hónap dizájnere

Egy bringa, vagy akár a Halászbástya is visszaköszönhet Fehér Beatrix ruháin. A legtöbb vásárlója, akik között 80 éves is akad, szinte betegesen gyűjti a ruháit.
A várost nyomtatja szoknyáira a hónap dizájnere
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

Nagyvárosi hangulatok jelennek meg színes, extravagáns ruháin; több ezer saját fotóból válogatva passzintja össze a legjobb kombinációkat. Már a legelső WAMP-on is jelen volt, az Iparművészeti Múzeum öt öltözéket vásárolt tőle saját gyűjteményébe, legfiatalabb vásárlója 5, legidősebb 80 éves. Júniusban a hónap dizájnerének járó extrastandon először látható teljes egészében egyik új kollekciója.

A CAMOU márkanév a divatban is használatos „urban camouflage” kifejezésből származik és Fehér Beatrix egyedi ruháit takarja. Bár korábban is készített ruhákat, egységes kollekció formájában először 2007 tavaszán jelentek meg munkái. „A női és férfi ruházattól a kiegészítőkig terjedő sportos-elegáns városi öltözeteknél fontosnak tartottam, hogy a dekorativitás mellett szerepet kapjon a funkcionalitás is.”

Nézd meg a többit is! Katt a képre!
Nézd meg a többit is! Katt a képre!

Alapkoncepcióként fogalmazódott meg a divat és a fotográfia összekapcsolása: a motívumok saját készítésű, főleg városi fényképekből táplálkoznak, és szitanyomásos technikával kerülnek fel különböző anyagokra. „Összefoglalva: a cél a formákkal, képekkel, jelentésekkel, valamint színekkel való operálás az egységes harmónia érdekében.”

Ha szeretnél magadnak egy CAMOU ruhát, akkor nem kell mást tenned, mint vasárnap kilátogatnod az Erzsébet térre, ahol a WAMP szervező számos kiállítóval együtt este 7-ig várnak mindenkit. Kaja, pia, DJ és persze dizájncuccok. Ne feledd, a cikk végén kupon! 

Kattints a kuponra, nyomtasd ki és irány a Wamp!
Kattints a kuponra, nyomtasd ki, és irány a Wamp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top