Öltözködjünk

Szakít a hagyományokkal Kate Middleton

A fiatal hercegnő nem híve a fölösleges flancolásnak. 11 napos amerikai körútjukra, ami egyébként az első külföldi szereplése lesz Vilmos feleségeként, nem hajlandó stylistot vinni magával.

Szakít a hagyományokkal Kate MiddletonA máris divatikonként számon tartott Kate kijelentette, hogy köszöni, egyedül is fel tud öltözni, nincs szüksége segítségre, még akkor sem, ha történetesen épp a tengeren túlra utazik. Ezzel egyébként ismét megszegett egy régi hagyományt. A profi stílustanácsadó ugyanis állandó tagja a királyi család kíséretének. Ezúttal azonban kénytelen lesz otthon maradni. Ellentétben Kate fodrászával, James Pryce-szal, aki ott lesz a párt kísérő héttagú stábban.

A család szóvivője egy közleményben elmondta, igyekeztek elkerülni minden felesleges kiadást, ezért a párral csak a legszükségesebb kísérők utaznak majd. Kate ízlését ismerve nem meglepő, hogy úgy vélték, tudnak nélkülözni egy stylistot. Vilmosék természetesen viszonozzák majd Barack Obamáék látogatását is, mi pedig már most várjuk a közelgő divatpárbajt Michelle Obama és Kate között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top